ΓΑΜΟΣ

Νυφικά παπούτσια που κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα


Branded Content Team

4 Απριλίου 2024

Νυφικά παπούτσια που κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα
Η αλυσίδα KALOGIROU έχει όλα τα σχέδια που θα ολοκληρώσουν με μοναδική κομψότητα κάθε νυφικό look

Μετά τον μεγάλο «άθλο» της αναζήτησης του τέλειου νυφικού, σειρά έχει το item που θα ολοκληρώσει με τον πιο κομψό τρόπο το bridal look: τα νυφικά παπούτσια. Γιατί πρόκειται για τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Το στοιχείο που θα κλέψει τις εντυπώσεις, ειδικά στη δεξίωση που προστάζει χορό μέχρι πρωίας.

Πώς καταλήγεις, όμως, στο τέλειο σχέδιο νυφικού παπουτσιού; Και κυρίως, πού το βρίσκεις; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη κι ακούει στο όνομα KALOGIROU.

Η αλυσίδα KALOGIROU έχει 10 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και ένα σύγχρονο και πλήρως ενημερωμένο e-shop, το Kalogirou.com, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα τα παπούτσια που θα κάνουν την ημέρα του γάμου της ακόμα πιο ξεχωριστή από όσο ήδη είναι. Κάθε μέλλουσα νύφη θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, έχοντας ακριβώς αυτό που θέλει τη μεγάλη μέρα. Στυλ, ποιότητα και άνεση ακόμα κι όταν φοράει high heels για ώρες. Οι επιλογές της αλυσίδας KALOGIROU συνδυάζουν μαεστρικά το αριστοκρατικό με το σύγχρονο, δημιουργώντας σχέδια που ξεχωρίζουν. Πρόκειται για τον απόλυτο προορισμό για luxury shopping που παρέχει σε κάθε νύφη τα bridal παπούτσια, που θα ολοκληρώσουν με ασφάλεια, επιτυχία και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια το look της.

Οι bridal συλλογές από διεθνείς οίκους που θα βρεις στον οίκο KALOGIROU: ANDREA WAZEN, RENE CAOVILLA, LE SILLA, 3JUIN, SOPHIA WEBSTER, JIMMY CHOO, AMINA MUADDI, MACH & MACH, JENNIFER CHAMANDI και GIANVITO ROSSI. Μία προς μία, περιλαμβάνουν σχέδια που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Φυσικά, για να εντυπωσιάσει ένα bridal outfit, χρειάζεται και τις bridal accessories συλλογές με τσάντες κατάλληλες για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής κάθε νύφης ξεχωριστά.

Jenny.Gr

Εάν θέλεις το bridal style σου να είναι fashion oriented, τότε σίγουρα εκτιμάς τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό, προτίμησε bridal shoes με διαφάνειες και ένα χαρακτηριστικό σχέδιο που να τραβάει τα βλέμματα γύρω από το πέλμα.

Jenny.Gr

Εάν προτιμάς τις minimal επιλογές, οι πιθανότητες θέλουν το νυφικό σου να είναι ένα μεταξωτό lingerie ή ένα σε γραμμή άλφα. Σε αυτήν την περίπτωση, το πιο ταιριαστό παπούτσι για να ολοκληρώσει με επιτυχία το bridal look σου είναι ένα λεπτοκομμένο πέδιλο με λουράκια και τακούνι στιλέτο.

Jenny.Gr

Αν ο ρομαντισμός θέλεις να «ζωγραφίζει» κάθε πτυχή της ημέρας του γάμου σου, τότε τα princess-like νυφικά παπούτσια είναι η επιλογή που ψάχνεις. Με παραμυθένιους φιόγκους και λεπτομέρειες από στρας, θα σου δώσουν τα fairytale vibes που τόσο λατρεύεις.

Jenny.Gr

Αν δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό για εσένα από τη γοητεία του vintage, προτίμησε κεντητές λεπτομέρειες (στο νυφικό και στα παπούτσια). Ο διαχρονικός τους χαρακτήρας και η νοσταλγία που φέρνουν μαζί τους θα συνθέσουν το πιο όμορφο νυφικό look.

Jenny.Gr

Info:

KALOGIROU

Website

Καταστήματα

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.