ΓΑΜΟΣ

Laskos: O σχεδιαστής που κάθε μέλλουσα νύφη θα λατρέψει


Άρτεμις Καράγιαννη

3 Απριλίου 2024

Laskos: O σχεδιαστής που κάθε μέλλουσα νύφη θα λατρέψει
Όταν ένα νυφικό έχει την υπογραφή του οίκου Laskos είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει

Ο Γιάννης Λάσκος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο σχεδιαστής που περισσότερα από 25 χρόνια κινείται και βάζει τη δική του σφραγίδα στον χώρο της μόδας, γίνεται ο ιδανικός συνοδοιπόρος στη δημιουργία ενός πανέμορφου νυφικού. Ο ίδιος, με την αγάπη που έχει στις γυναίκες και την κομψότητα που χαρακτηρίζει κάθε του δημιουργία, ξέρει πώς να φτάνει στο ιδανικό για κάθε γυναίκα αποτέλεσμα μέσα από την προσωπική του ταυτότητα: επαναπροσδιορισμός της σιλουέτας της Ελληνίδας, θεατρικότητα, ρομαντισμός, αισθησιασμός, γεωμετρία, θηλυκότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συναντώνται με τα πιο όμορφα υλικά, περνούν μέσα από τους όγκους στις φούστες, αγγίζουν τα γεωμετρικά τελειώματα, αναδεικνύουν τα κοψίματα και συνδυάζονται με τις αποχρώσεις του λευκού για να δημιουργήσουν μια ιστορία αγάπης που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ.

Jenny.Gr

Jenny.Gr



Custom made and made with love


Η τέχνη της δημιουργίας και το ταξίδι στην κομψότητα συνοδεύουν την πορεία του Γιάννη Λάσκου μέσα στις δεκαετίες σε ό,τι και αν έχει κάνει. Όταν πρόκειται όμως για τις νύφες, η ανάγκη του να απογειώσει την τέχνη και τις αρετές του γίνεται ακόμη πιο έντονη και παίρνει στο ατελιέ του οίκου Laskos την πιο κομψή και ονειρική διάστασή της. Η νύφη έρχεται στο ατελιέ και αφήνεται στα έμπειρα χέρια του σχεδιαστή και της ομάδας του, δοκιμάζει τις δημιουργίες που της αρέσουν και με τη σωστή καθοδήγηση βλέπει τη φιγούρα της να ντύνεται με τα πιο όμορφα σχέδια και τα πιο ποιοτικά υλικά. Με βάση αυτό που θα επιλέξει, ο Γιάννης Λάσκος θα δημιουργήσει πάνω στην επιλογή της ένα νέο σχέδιο, μοναδικό και απόλυτα ταυτισμένο με την προσωπικότητά της, τη σιλουέτα της και τον χαρακτήρα του event που θα πραγματοποιήσει, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το ιδανικό. Στις πρόβες που θα ακολουθήσουν θα μπορέσει να κάνει τις αλλαγές που θα χρειαστούν και που θα οδηγήσουν βήμα-βήμα στο τελικό, μοναδικό αποτέλεσμα μέσα από μια διαδικασία που θα τη γεμίσει χαρά, ανυπομονησία και γλυκιά προσμονή. Τη μέρα που θα παραλάβει το νυφικό της θα ξέρει πως αυτό που κρατάει στα χέρια της είναι μοναδικό, είναι φτιαγμένο για εκείνη, έχει πάνω του όλη την τέχνη και την αγάπη που ο Γιάννης Λάσκος και η ομάδα του δημιούργησαν αποκλειστικά για εκείνη. Και όταν η μεγάλη μέρα έρθει, θα ξέρουν όλοι πως θα λάμψει μέσα στο Laskos νυφικό της και η αγάπη δε θα σταματήσει εκεί. Η αγάπη που επισφράγισε φορώντας μια ονειρεμένη δημιουργία, αλλά και η αγάπη που έχει για το ίδιο της το νυφικό, που έγινε για πάντα το αγαπημένο της κομμάτι στη ντουλάπα, στο album της ζωής της και στην καρδιά της.

Info

Laskos

Facebook

Instagram

Video / Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.

TAGS