Εσύ τι τύπος kisser είσαι;

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι τύπος kisser είσαι. Θα αναγνωρίσεις κάπου στις παρακάτω κατηγορίες τον εαυτό σου; Και αν ήδη ξέρεις για εσένα, μπορείς άφοβα να ρίξεις μία ματιά μήπως και δεις κάτι από τα χαρακτηριστικά του συντρόφου σου νυν και τέως. 

Όπως και να 'χει βασικός στόχος αυτού του κειμένου είναι η καλή εξέλιξη. Οπότε ας αρχίσουν τα φιλιά. 

Ο kisser - ερημος Ζαχάρα: Αυτός που δεν αφήνει στοιχεία πίσω του. Το πιο στεγνό φιλί της πόλης, για να μην πούμε της χώρας. Είτε ενώνεις τα χείλη σου με την καυτή άμμο κάπου στο Μεξικό, είτε με αυτόν τον kisser είναι ένα και το αυτό. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία λίγη ενυδάτωση πριν το φιλί είναι απαραίτητη. Τι θα έλεγες για λίγο γλυκό κρασί; 

Ο kisser - αστείρευτη πηγή: Και άλλοι αγάπησαν, αλλά δεν έκαναν κι έτσι. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλά με τον άνθρωπο, το οποίου το DNA έχει χαραχθεί με τον στίχο "Μα το σημάδι στο λαιμό μου απ' τα φιλιά σου θα μαρτυράει πως με είχες αγκαλιά σου", μιλάμε για τον άνθρωπο, ο οποίος με κάθε του φιλί αφήνει πίσω του πλημμύρα. Το key product εδώ είναι τα χαρτομάντηλα. 

O kisser - όταν οι άλλοι σταματάνε, αυτός συνεχίζει: Έχεις μπερδέψει το φιλί με τον μαράθωνιο του Λονδίνου; Κάθε φορά που ερωτοτροπείς αισθάνεσαι ότι αγωνίζεσαι σε αγώνα αντοχής; Εξαντλείς κάθε σου ερωτικό σύντροφο; Η συμβουλή που έχουμε εδώ είναι: καλή απόλαυση και σε σένα και στον παρτενέρ σου. 

Ο kisser - φρέσκο πράμα που σπαρταράει: Έχεις δει ποτέ το ψάρι πώς κάνει όταν είναι έξω από το νερό. Που το πιάνει μία ταραχή (λογικό γιατί πεθαίνει); Που προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει αέρα. Φαντάσου τώρα όλη αυτή την εικόνα, μονάχα που αντί για τσιπούρα, είναι άνθρωπος. Όχι και πολύ ευχάριστο όλο αυτό. Ναι; Το μυστικό εδώ είναι οι ανάσες. Και όχι οποιαδήποτε ανάσα, αλλά αυτή από τη μύτη. 

Ο kisser - τρυποκάρυδος: Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται και πολλή μεγάλη φαντασία για να καταλάβει κανείς για πιο στιλ μιλάμε. Είναι ο άνθρωπος αυτός που επιμένει και επιμένει και επιμένει και με κάθε του προσπάθεια πηγαίνει ολοένα και πιο βαθιά, λες και το έχει βάλει τάμα αν φτάσει το πρώτο τσάκρα και να το καθαρίσει. Σε αυτή τη περίπτωση θα συνιστούσαμε ψυχραιμία, υπομονή και πιο μαλακές κινήσεις. Ίσως λίγo meditation πριν από κάθε φιλί θα ήταν ιδανικό.