Ο Harry Styles παρουσίασε τη σειρά μακιγιάζ του και θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα

H νέα σειρά καλλυντικών με την υπογραφή του Harry Styles έχει σίγουρα κάτι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες. Έχει τη χαρά, το πάθος και τη βεβαίωση ότι το μακιγιάζ δεν καθορίζεται από κανένα φύλο

Το brand του Harry Styles ονομάζεται «Pleasing» και έχει ήδη κάνει τα πρώτα λανσαρίσματα το 2021, τώρα όμως έρχεται με μία νέα συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας, Marco Ribeiro και όπως θα διαπιστώσετε το χρώμα και το fun packaging μας προδιαθέτουν να τα αγοράσουμε όλα!

Τα προϊόντα της νέας σειράς είναι τόσο ανεπιτήδευτα cool όσο και ο ίδιος ο Styles! Διαθέτει genderless προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου που έρχονται να επιβεβαιώσουν την πρόβλεψη ότι το μακιγιάζ ανήκει σε όλους. Αυτή τη νέα τάση και το όραμα θέλει να πρεσβεύει και ο Styles με το beauty brand του, Pleasing.

Ο genderless χαρακτήρας του εμπνεύστηκε ένα brand με προϊόντα που θα παράγονται ακολουθώντας ηθικές πρακτικές, που σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα ζώα και το περιβάλλον. 

Σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες της συλλογής, θα περιλαμβάνει βερνίκια νυχιών, έναν ορό για το πρόσωπο και σκιές ματιών. Οι αποστολές των προϊόντων έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται από την επίσημη σελίδα του brand! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.