Η Jennifer Aniston στο allure: Μιλά για την ηλικία, τη μητρότητα και τη δύναμη της συγχώρεσης

Instagram/ @allure

H Jennifer Aniston έδωσε μια υπέροχη συνέντευξη μιλώντας για τη ζωή της

H Jennifer Aniston είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά μέσα από τη νέα της αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Allure. H αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα στη συντάκτρια, Danielle Pergament και φωτογραφήθηκε από την Zoey Grossman σε ένα άκρως εντυπωσιακό editorial. 

Η Αniston που πριν από περίπου έναν χρόνο, λάνσαρε τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών, LolaVie, αποκάλυψε την απλή αλλά και φιλόδοξη αποστολή του brand της. Η σειρά όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ήθελε να είναι φιλική για το περιβάλλον, να κάνει καλό στα μαλλιά και να μην έχει βλαβερές χημικές ουσίες. 

Η σχέση της με τα social media 

Πριν από 3 χρόνια αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram. Aν και μισεί τα social media, θέλησε να μάθει τον digital κόσμο και η αλήθεια είναι ότι μοιράστηκε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις. 

«Είναι βασανιστήριο για μένα (τα social media). Ο λόγος που μπήκα στο Instagram ήταν για να λανσάρω το brand μου. Μετά ήρθε η πανδημία και τελικά η σειρά δεν κυκλοφόρησε. Έτσι απλά κόλλησα στο Instagram», εξηγεί. Ακόμη, δηλώνει χαρούμενη που δεν μεγάλωσε σε μια γενιά που κυριαρχούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς πολλές φορές της φαίνονται άσκοπα και τιμωρητικά.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη που μεγαλώνουμε, χωρίς τα social media στη ζωή μας». Τα νεαρά κορίτσια τονίζει ότι εξαιτίας των social καθημερινά συγκρίνονται μεταξύ τους και απελπίζονται.

Όσο μεγαλώνει, νιώθει και καλύτερα 

«Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από τα 20 ή τα 30 μου ή τα 40 μου. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να λέμε κακίες στον εαυτό μας», δηλώνει η Aniston, επιπλήττοντας τον μελλοντικό της εαυτό και περνώντας σε όλους μας ένα μήνυμα αυτοφροντίδας. 

«Θα γίνω 65 μια μέρα και θα σκέφτομαι ότι φαινόμουν υπέροχη στα 53 μου. Είμαι περήφανη για τις ρυτίδες και τα γκρίζα μαλλιά μου». 

Τα δύσκολα χρόνια 

Η Aniston μίλησε παράλληλα για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στη ζωή της. 

«Θα έλεγα στα τέλη 30 και στα 40 μου, ότι είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα, και αν δεν τα είχα περάσει αυτά, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που έπρεπε να είμαι. Γι’ αυτό τρέφω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Διαφορετικά, θα ήμουν ένα φοβισμένο και νευρικό άτομο. Και τώρα, δεν με νοιάζει τίποτα».

Ο σκληρός δρόμος για τη μητρότητα 

Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να πάρει θέση και να μιλήσει για την προσπάθειά της να μείνει έγκυος αλλά και να σχολιάσει όλα τα δημοσιεύματα  της εποχής που την χαρακτήριζαν εγωίστρια επειδή δεν είχε παιδί. 

«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα. Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα ειδικά ροφήματα. Δοκίμαζα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα να μου έλεγε κάποιος από νωρίς: «Κάνε κατάψυξη ωαρίων. Κάνε αυτή τη χάρη στον εαυτό σου. Το πλοίο όμως απέπλευσε».

«Δεν έχω μετανιώσει. Πραγματικά νιώθω μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει πια, «Μπορώ; Μπορεί. Μπορεί. Ίσως.» Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια».

Τα media δεν της φέρθηκαν και με τον καλύτερο τρόπο όσον αφορά το θέμα: παιδί. Γράφτηκαν σκληρά πράγματα για εκείνη αλλά σήμερα είναι εδώ για να απαντήσει. «Έγραφαν ότι τέλειωσε ο γάμος μου επειδή δεν έκανα παιδί. Ήταν ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω αυτή τη στιγμή».

Το διαζύγιο των γονιών της 

«Νομίζω ότι το διαζύγιο της μαμάς μου, μου έκανε κακό», λέει η Aniston. «Σε εκείνη την εποχή δεν πήγαινες εύκολο σε ψυχολόγο. Συγχώρησα τη μαμά μου».  (Η ηθοποιός ήταν αποξενωμένη από τη μητέρα της για αρκετά χρόνια).

«Είναι τοξικό να έχεις αυτή τη δυσαρέσκεια, αυτόν τον θυμό μέσα σου. Θυμάμαι ότι είπα: «Σας ευχαριστώ που μου δείξατε αυτό που δεν πρέπει να γίνω ποτέ». Αυτό εννοεί όταν λέει ότι παίρνει τα πιο σκοτεινά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της, τις όχι και τόσο ευτυχισμένες στιγμές και προσπαθεί να εξελιχθεί, να γίνει η καλύτερή της εκδοχή!

Η σχέση της με τον γάμο

Η δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα παντρευόταν ξανά και εκείνη απάντησε όλο νόημα: «Ποτέ μην λες ποτέ»!

«Θα μου άρεσε μια σχέση. Υπάρχουν στιγμές που χρειάζομαι υποστήριξη.» Θα ήταν υπέροχο να επιστρέφω σπίτι και να πέφτω στην αγκαλιά του συντρόφου μου και να λέω: Ήταν μια δύσκολη μέρα».

Η Jennifer Aniston έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να κάνει αλλαγές στη ζωή της και είναι πεπεισμένη πως κάθε αρνητικό βίωμα ανοίγει τον δρόμο για κάτι καλύτερο. Μέσα από την τελευταία της συνέντευξη λοιπόν έδειξε ότι ακόμη και τα σκληρά χρόνια που έζησε, ήταν τελικά ένα μάθημα για εξέλιξη και περισσότερες ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.