ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Aniston ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τα γκρίζα μαλλιά τους


Ελένη Τσούτση

28 Σεπτεμβρίου 2022

H Jennifer Aniston ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τα γκρίζα μαλλιά τους
Τα μαλλιά της Jennifer Aniston είναι ένα διαχρονικό inspo, αυτό δεν σημαίνει όμως πως αντιστέκονται στον χρόνο

Η Jennifer Aniston είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο μας beauty icon. Τα λαμπερά μαλλιά είναι συνυφασμένα με το όνομά της και εμείς λατρεύομε τα μυστικά που έχει για την haircare routine της. Η ίδια άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα της με το iconic κούρεμα της Rachel στα «Φιλαράκια» που μέχρι και σήμερα εμπνέει τις γυναίκες. Η σταρ του «Morning Show» κυκλοφόρησε τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών το 2021, τη LolaVie. Με αφορμή τα νέα λανσαρίσματα του brand της η ίδια μίλησε στο Glamour τόσο για την περιποίηση που κάνει στα δικά της μαλλιά όσο και για την άποψη που έχει για τα γκρίζα μαλλιά.

Ποιο είναι το μυστικό σας για τα λαμπερά σας μαλλιά;

Το μυστικό είναι η χρήση των κατάλληλων προϊόντων, δηλαδή εκείνων που έχουν τα καλύτερα συστατικά. Προσπαθώ να κρατήσω τη ρουτίνα μου απλή και να περιορίσω τον αριθμό των προϊόντων που χρησιμοποιώ, γι' αυτό λατρεύω το LolaVie. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για πολλαπλές εργασίες και είναι κατασκευασμένα με φυτικά συστατικά υψηλής ποιότητας.

Γιατί ήταν σημαντικό να προσθέσετε συστατικά που περιέχουν προϊόντα skincare στο σαμπουάν και το μαλακτικό της LolaVie;

Όπως το δέρμα σας, έτσι και τα μαλλιά σας χρειάζονται ενυδάτωση, υγρασία και προστασία. Χρησιμοποιούμε το σκουαλάνιο, ένα κοινό συστατικό που βρίσκεται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος, στο σύμπλεγμα μας Superfruit Conditioning, το οποίο ενυδατώνει και σφραγίζει την υγρασία. Eπίσης, βοηθά στην προστασία των μαλλιών από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες. Οι σπόροι Chia, ακόμη ένα πολύ γνωστό συστατικό περιποίησης του δέρματος, που βοηθάει στην αποκατάσταση της όψης της υπάρχουσας βλάβης ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από μελλοντικές βλάβες.

Υπάρχει τόση πίεση στις γυναίκες να μεγαλώσουν με τον «σωστό τρόπο» - είτε δεν κάνουν αρκετά για να κρύψουν την ηλικία τους είτε έχουν κάνει πάρα πολλά. Τι γνώμη έχετε γι’αυτό;

Δύο πράγματα είναι αναπόφευκτα. Το πρώτο είναι η γήρανση. Το δεύτερο είναι η κρητική. Για μένα, υπάρχει το ερώτημα πώς μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου όσο το δυνατόν καλύτερα, σωματικά και ψυχικά; Μπορούμε ακόμα να είμαστε όμορφοι όταν είμαστε μεγαλύτεροι, και αυτό χάρη σε όλες τις εξελίξεις στην υγεία, τη διατροφή, την τεχνολογία και την επιστήμη.

Τι συμβουλή έχετε για κάποια γυναίκα που θέλει να αφήσει τα μαλλιά της γκρίζα;

Nα κάνουν αυτό που θέλουν! Αν θέλουν να αφήσουν τα μαλλιά τους γκρίζα, απλά ας το κάνουν! Αν θέλουν να βάφουν τα μαλλιά τους, επίσης είναι υπέροχο. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αισθάνονται σίγουροι για όποιες επιλογές κάνουν, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού χρώματος.

Αγκαλιάστε οτιδήποτε πρόκειται να σας κάνει ευτυχισμένους.

Εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε την τελευταία φράση της ηθοποιού γιατί η ευτυχία είναι πολύ προσωπική υπόθεση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.