ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Aniston αποκάλυψε τα αγαπημένα της hair icons και ταυτιζόμαστε απόλυτα


Ελένη Τσούτση

12 Σεπτεμβρίου 2022

H Jennifer Aniston αποκάλυψε τα αγαπημένα της hair icons και ταυτιζόμαστε απόλυτα
Η Jennifer Aniston μοιράζεται τα μυστικά της για να πετύχετε κι εσείς τα ονειρεμένα μαλλιά της Rachel Green

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει το δικό της beauty brand με την επωνυμία «LolaVie» κι έχει λανσάρει προϊόντα για μαλλιά και μάλιστα ήδη έχουν γίνει best sellers. H σειρά περιποίησης μαλλιών της LolaVie, αποτελείται από τρία προϊόντα από τότε που έκανε το ντεμπούτο της, πριν από ένα χρόνο, και μάλιστα τα ευχάριστα νέα είναι ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλα δύο. Και αυτά τα δύο τυχαίνει να είναι προϊόντα που έχουν ζητήσει περισσότερο οι θαυμαστές της Aniston: σαμπουάν και conditioner.

Όπως ξέρετε, τα μαλλιά της Aniston είναι ένα διαχρονικό inspo και λατρεύουμε να μαθαίνουμε όλα τα tips που ακολουθεί. Μάλιστα το γεγονός ότι πλέον δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στον συγκεκριμένο κλάδο, την έχει κάνει την απόλυτη hair expert. Η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Brigitte Bardot, η Elle Macpherson και η Valerie Bertinelli είναι τα αγαπημένα της hair icons κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην ταυτιστούμε μαζί της.

Τα hair looks της ηθοποιού άλλωστε, αν κάνουμε ένα σύντομο throwback, θα παρατηρήσουμε ότι έχουν πολλές επιρροές και από τις 3 stars. Το χρώμα, η υφή, το haircut, αυτός ο effortless cool αέρας που εκπέμπουν και κάνουν κάθε εμφάνισή της ξεχωριστή.

Ευτυχώς, η Aniston και η ομάδα της γνωρίζουν ποια είναι εκείνα τα συστατικά που κάνουν την καλή δουλειά. Το απόσταγμα μπαμπού, το εκχύλισμα chia και κάποια άλλα κεραμίδια φυτικής ή φρούτων, είναι αυτά τα συστατικά που βοηθούν στην αναπλήρωση της υγρασίας, δημιουργούν ένα φράγμα ενώ ενυδατώνουν και καθαρίζουν σε βάθος τα μαλλιά. Η ηθοποιός λοιπόν έχει λανσάρει προϊόντα που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις γυναίκες να αποκτήσουν υγιή και λαμπερά μαλλιά όπως τα δικά της.

Σε παλαιότερη συνέντευξη έχει δηλώσει ότι λατρεύει να περιποιείται τα μαλλιά της αλλά προσέχει να χρησιμοποιεί με φειδώ τα προϊόντα. «Μπορώ να μείνω μέρες χωρίς να λούσω τα μαλλιά μου, ειδικά αν δεν εργάζομαι», εξηγεί.

«Μερικές φορές αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να αναμειγνύω το λάδι μαλλιών LolaVie με λίγο από το μαλακτικό για λίγη επιπλέον λάμψη», πρόσθεσε.

Το λάδι βοηθά στην ανανέωση της όψης των θαμπών, και ξηρών μαλλιών ενώ ολοκληρώνει κάθε hairstyle. Ειδικά το λάδι κερατίνης που χρησιμοποιεί η Jennifer Aniston, ενυδατώνει σε βάθος, μειώνει το φριζάρισμα ενώ παράλληλα προσφέρει φωτεινή λάμψη στα μαλλιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα λαδάκια της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.