ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Oι 5 καλύτερες λακ για να τιθασεύσετε εύκολα τις φύτρες σας


Ελένη Τσούτση

12 Σεπτεμβρίου 2022

Oι 5 καλύτερες λακ για να τιθασεύσετε εύκολα τις φύτρες σας
GettyImages
Όταν η υγρασία χτυπάει κόκκινο τότε η λακ είναι η καλύτερη επιλογή για τα μαλλιά σας

Στα νέα hair trends πρωταγωνιστούν οι sleek υφές και το προϊόν που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτό το αποτέλεσμα είναι η λακ. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες που η υγρασία είναι έντονη, οι φύτρες ή τα baby hair είναι δύσκολο να τιθασευτούν. Εμείς όμως σας έχουμε ένα hack των περισσότερων hairstylists που επιμελούνται τα μαλλιά αγαπημένων celebrities.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο hack έγινε viral πρόσφατα και στο TikTok. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία παλιά σου οδοντόβουρτσα και μία λακ για τα μαλλιά. Ψεκάζετε πρώτα την οδοντόβουρτσα με μια λακ και μ’ αυτή χτενίζετε ελαφρά τις φύτρες κατευθύνοντάς τις προς τη φορά που θέλετε. Έτσι θα πείτε αντίο στο ενοχλητικό φριζάρισμα και οι φύτρες σας θα είναι on fleek!

Tα λεία μαλλιά έχουν επανέλθει και όπως είναι αναμενόμενο το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το ζήτημα είναι πως αυτό το λείο εφέ μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να είναι υπερβολικό.

Οι παρακάτω λακ δίνουν τη λύση και μας επιτρέπουν να αντιγράψουμε τα hairlooks των διασήμων, προσαρμόζοντάς τα πάντα στις δικές μας ανάγκες και την προσωπική μας αισθητική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.