ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Copper bob: Αυτό είναι το απόλυτο hair look του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

16 Αυγούστου 2022

Copper bob: Αυτό είναι το απόλυτο hair look του φθινοπώρου
To καλοκαίρι συνεχίζεται αλλά εμείς είμαστε εδώ για να καταγράψουμε όλα τα νέα hot trends στον κόσμο της ομορφιάς

Ελπίζουμε τώρα που διαβάζετε αυτό άρθρο να είστε σε κάποια υπέροχη παραλία και να απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα. Χωρίς να έχουμε διάθεση να σας βάλουμε ακόμη σε φθινοπωρινό mood (ορκιζόμαστε) θα σας παρουσιάσουμε μια από τις πιο hot τάσεις του φθινοπώρου.

Αν σκεφτείτε να αλλάξετε τα μαλλιά σας για μια νέα αρχή, δεν υπάρχει καλύτερη ανανέωση από ένα νέο κούρεμα, το οποίο θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας αναβαθμίσει το συνολικό look. Υιοθετήσετε ένα μοντέρνο και φρέσκο hair look τη νέα σεζόν και μη φοβηθείτε ίσως να κάνετε ακόμη και μία μεγάλή αλλαγή – ναι, μέχρι και εκείνο το κοντό κούρεμα.

Το bob συνεχίζει να έχει την ίδια δυναμική αλλά αυτή τη φορά μπορείτε να το συνδυάσετε και με την απόλυτη απόχρωση που δεν είναι άλλη από τη χάλκινη. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και σίγουρα θα σας εκπλήξει με το πόσες πολλές διαφορετικές επιλογές θα έχετε στο styling.

Εμπνευστείτε και μετατρέψτε το hairstyle σας στο καθημερινό statement στοιχείο της εμφάνισής σας.

Παρακάτω θα βρείτε τα στιλ κουρέματος που θα κάνουν τα μαλλιά σας, να δείχνουν πιο εντυπωσιακά τη νέα σεζόν!

Copper French bob

Copper midi bob

Blunt copper bob

Copper lob

Dark copper stacked bob

Two-tone copper bob

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα λαδάκια για την περιποίηση των μαλλιών σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.