ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τελικά πρέπει να αφήνουμε το θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά μας ή να το ξεπλένουμε;


Ελένη Τσούτση

16 Αυγούστου 2022

Τελικά πρέπει να αφήνουμε το θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά μας ή να το ξεπλένουμε;
Αν δεν το γνωρίζετε ακόμα να σας ενημερώσουμε ότι ο ήλιος δεν είναι και ο καλύτερός τους φίλος και το ίδιο ισχύει για το το αλάτι

Καθώς είμαστε στην καρδιά του Αυγούστου και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις βουτιές, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε ένα πολύ συχνό ερώτημα. Τελικά το θαλασσινό αλάτι μπορούμε να το αφήνουμε στα μαλλιά μας ή πρέπει να τα λούζουμε αμέσως;

Όπως ο ήλιος έτσι και το αλάτι δεν είναι καθόλου αθώο οπότε καλό είναι να λάβετε τα μέτρα σας. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, όπως φοράτε το αντηλιακό σας για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας και τα μαλλιά σας έτσι πρέπει να λούζετε και τα μαλλιά σας ώστε να φροντίσετε το τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα σας.

Jenny.Gr

Το αλμυρό νερό αφυδατώνει τα μαλλιά, τα ατονεί ενώ δεν τα κάνει ευκολοχτένιστα. Αν λοιπόν θέλετε υγιή και λαμπερά μαλλιά, δεν έχετε παρά να τα περιποιηθείτε με τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Οι hair experts τονίζουν ότι το αντηλιακό μαλλιών είναι εξίσου απαραίτητο με το αντηλιακό προσώπου και σώματος. Το αντηλιακό μαλλιών θα τα ενυδατώσει και παράλληλα θα προστατεύσει το χρώμα από την ηλιακή ακτινοβολία και το θαλασσινό αλάτι.

Tip:

Αμέσως μετά το κολύμπι ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας και περιποιηθείτε τα εφαρμόζοντας αντηλιακό μαλλιών. Ακόμη, μπορείτε να εφαρμόσετε αντηλιακό μία ώρα περίπου πριν την έκθεσή σας στον ήλιο και να φροντίζετε να το ανανεώνετε όση ώρα κάνετε ηλιοθεραπεία.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα λαδάκια για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας σε βάθος:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.