New York Fashion Week: Οι 3 εντυπωσιακές τάσεις ομορφιάς που ξεχωρίσαμε

IG @annasui

Από τα casual looks έως τις περίτεχνες καλοδουλεμένες πλεξούδες, αυτές είναι οι τάσεις ομορφιάς που κέρδισαν τις εντυπώσεις μας στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Οι τάσεις ομορφιάς στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 αποτύπωναν ένα «casual drama», ένα στυλ που συνοδεύεται από μια ρεαλιστικότητα. Εντυπωσιακό μακιγιάζ και ανακατωμένα μαλλιά σε συνδυασμό με statement εμφανίσεις και αξεσουάρ δημιούργησαν ρετρό, ρεαλιστικά, αλλά και εντυπωσιακά beauty στιγμιότυπα.

Περίτεχνες πλεξούδες

Οι περίτεχνες και εντυπωσιακά δουλεμένες πλεξούδες που μοιάζουν σαν να έχουν πραγματικά υφανθεί ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής αυτής της σεζόν στις παραρέλες. Αυτές που ξεχώρισαν ιδιαίτερα ήταν οι Vertical Wire Braids του Thom Brown, μια ωδή στο ποίημα του Edgar Allan Poe, The Raven.

Εντυπωσιακά βλέμματα

Το Μαύρο eyeliner και οι υπερβολικές βλεφαρίδες κυριάρχησαν στις πασαρέλες φθινοπώρου-χειμώνα. Οι κλασικές λεπτομέρειες έχουν επανεξεταστεί με μια ασυνήθιστη καλλιτεχνική πινελιά. Στο show του Marc Jacobs, οι βλεφαρίδες «άγγιξαν» τόσο σουρεαλιστικά επίπεδα που τα μοντέλα έμοιαζαν σαν κούκλες. 

Μαντήλια

Τα κασκόλ και τα μαντήλια για τα μαλλιά δημιούργησαν μια εκπληκτική ρετρό ατμόσφαιρα. Η Sandy Liang παρουσίασε μαντήλια διακοσμημένα με βολάν, δέρμα και μπροκάρ για ένα αποτέλεσμα που ήταν ταυτόχρονα εκκεντρικό και κομψό. Στο show της Anna Sui είδαμε μεταξωτά κασκόλ με σχέδια, τα οποία ήταν δεμένα κάτω από το πηγούνι κι έφεραν μια πινελιά της δεκαετίας του '60 . Όποια και αν είναι η προτίμησή σου, είναι η ιδανική επιλογή για να καμουφλάρεις μια bad hair day.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.