ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Οι τάσεις ομορφιάς που αξίζει να θυμόμαστε από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Ιανουαρίου 2024

Οι τάσεις ομορφιάς που αξίζει να θυμόμαστε από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024
Τα beauty trends που θα πρωταγωνιστήσουν το καλοκαίρι που έρχεται

Ενώ η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 στο Παρίσι βρίσκεται σε εξέλιξη, αναδύονται οι πρώτες τάσεις ομορφιάς. Τι κοινό έχουν; Την επιστροφή στη θηλυκότητα. Βλέπουμε ήδη την επιστροφή του bowcore. Επομένως, τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται θα φοράμε φιόγκους στα μαλλιά μας, είτε σε XXL μέγεθος είτε πιο σε πιο διακριτικό mini size. Ενώ, στο δέρμα μας η λάμψη και οι γυαλάδες θα αποτελέσουν πολυπόθητο στόχο.

Ο ρομαντικός φιόγκος της Chanel

Jenny.Gr
Chanel Haute Couture SS24 Shutterstock.com

Στη Chanel ο φιόγκος φοριέται στην πιο κλασική και chic εκδοχή του. Μια μαύρη σατέν κορδέλα συγκρατεί τα μαλλιά στις κορυφές των μαλλιών προς τα πίσω.

Το glazed skin του Schiaparelli

Jenny.Gr
Schiaparelli Haute Couture SS24 Shutterstock.com

Το ρετρό φουτουριστικό πνεύμα του show Schiaparelli ενισχύθηκε, από την πλευρά της ομορφιάς, από ένα γυαλιστερό εφέ στο δέρμα, φέρνοντας το glazed skin στο επίκεντρο. Ένα πέπλο λάμψης που χαρίζει στην επιδερμίδα ένα εξαιρετικά φρέσκο κι υγιές αποτέλεσμα, ιδανικό για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.