ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το νέο ανατρεπτικό σούπερ κοντό bob haircut της Τζένιφερ Λόπεζ διχάζει


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Ιανουαρίου 2024

Το νέο ανατρεπτικό σούπερ κοντό bob haircut της Τζένιφερ Λόπεζ διχάζει
Shutterstock.com
Η JLo έκοψε τα μαλλιά της και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της

Όταν ανοίγεις το πρωί τα social media για να ενημερωθείς για ό,τι έγινε στον κόσμο όλες εκείνες τις ώρες που ήσουν offline και «πέφτεις» πάνω σε εικόνες της Τζένιφερ Λόπεζ με ένα νέο ανατρεπτικό haircut, δεν μπορείς παρά να «σταθείς» και να την παρατηρήσεις.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποχωρίστηκε τα signature μακριά και με γοητευτικούς κυματισμούς μαλλιά της και δημιούργησε ένα νέο beauty look, επιλέγοντας να υιοθετήσει ένα σούπερ κοντό, εντυπωσιακό bob που ταιριάζει απόλυτα με τις τάσεις στα μαλλιά του 2024. Κάπως έτσι, εμφανίστηκε με το νέο χτένισμα στο show Haute Couture του Schiaparelli για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 στο Παρίσι, φορώντας ένα ιδιαίτερο λευκό παλτό, μαύρο κολάν και ένα avant-garde ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Η JLo επιδιώκει να κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά μέσα στα χρόνια είναι πραγματικά σπάνιο να εμφανίζεται με ένα τόσο διαφορετικό hairstyle και κυρίως με ένα τόσο κοντό μήκος μαλλιών.

Jenny.Gr
IG @jlo

Ομολογουμένως, της πηγαίνει – άλλωστε μια τόσο όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα όπως η Τζένιφερ είναι σχεδόν ακατόρθωτο να κάνει κάποια αλλαγή που θα υποβαθμίσει την εικόνα της. Ωστόσο, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι απόλυτα ταυτισμένη με τα πλούσια, μακριά μαλλιά της και το χαρακτηριστικό της χτένισμα που όλες μας λιγότερο ή περισσότερο έχουμε προσπαθήσει να αναδημιουργήσουμε.

Jenny.Gr
IG @jlo

Από την άλλη πλευρά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι σύντομα το νέο κομψό στιλ μαλλιών της Τζένιφερ Λόπεζ θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στα κομμωτήρια παγκοσμίως για την αναδημιουργία αντίστοιχων hairstyles.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.