Tips για να φαίνονται τα μάτια πιο μεγάλα

Εύκολο εφέ με τρία βήματα.

Σε όλες μας αρέσουν τα μεγάλα και εντυπωσιακά μάτια, όμως δεν είμαστε όλες τυχερές. Γι’ αυτό υπάρχει το μακιγιάζ, με μερικά τρικ μπορείτε να διορθώσετε κάποιες ατέλειες και να δημιουργήσετε ένα κομψό και όμορφο αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές.

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να μεγαλώσετε το μήκος και το μέγεθος των ματιών με τρία απλά βήματα:

1. Το πιο σημαντικό βήμα στο μακιγιάζ που φωτίζει τα μάτια είναι το concealer. Χωρίς αυτό όσο τέλεια και αν βάψετε τα μάτια σας, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Οπότε, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να απλώσετε το concealer γύρω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και για να φωτίσετε τις σκιές.

2. Απλώστε ένα σκούρο μολύβι ματιών, ιδανικά μαύρο, στο περίγραμμα των ματιών. Ξεκινήστε με μια πολύ λεπτή - διακριτική γραμμή κοντά στην εσωτερική γωνία του ματιού και συνεχίστε αυξάνοντας ελαφρώς το πάχος μέχρι να φτάσετε λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού. Το πόσο πιο έξω θα τραβήξετε την γραμμή εξαρτάται από το σημείο που τελειώνει η γραμμή των φρυδιών, γι’ αυτό τα φρύδια σας θα πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα ώστε το αποτέλεσμα να είναι κολακευτικό. Συνεχίστε την ίδια τεχνική και στο κάτω βλέφαρο, μόνο που εδώ η γραμμή πρέπει να είναι πολύ διακριτική.

3. Σβήστε απαλά τη γραμμή του περιγράμματος χρησιμοποιώντας ένα πινέλο smudge. Με τον τρόπο αυτό το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με δυο στρώσεις μάσκαρα.

Extra tips:

• Το μακιγιάζ αυτό μπορεί να γίνει την ημέρα με διακριτικές γραμμές και λίγη μάσκαρα.

• Μπορεί να γίνει και το βράδυ με πιο έντονες γραμμές και με περισσότερες στρώσεις μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.