5 προϊόντα που θα χρησιμοποιούμε από σήμερα, μέχρι το καλοκαίρι

Ρίχνωντας μια ματιά στα τελευταία λανσαρίσματα κατέληξα σε 5 προϊόντα, τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητα στο γυναικείο νεσεσέρ. Μάλιστα όσες θέλετε να είστε απλές, λαμπερές στις καλοκαιρινές σας διακοπές αρκεί να έχετε μαζί σας αυτά τα 5 καλλυντικά, skincare προϊόντα και θα πετύχετε το ιδανικό look.

  1. Ορός Avanced Genifique, Lancôme:



    Είναι ο ορός που από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα, τον λάτρεψα. Η λεπτόρευστη υφή του, αυτή η αίσθηση φρεσκάδας που νιώθω όταν την εφαρμόζω, ενώ η λαμπερή όψη που προσφέρει μέσα σε λίγες ημέρες είναι κάποιοι από τους λόγους που δε λείπει από το νεσεσέρ μου. Το χρησιμοποιώ πριν την κρέμα μου αλλά ακόμα και στο μακιγιάζ μου, αφού το αναμειγνύω με το foundation για πιο λαμπερό αποτέλεσμα.
     
  2. Idéal Soleil Anti-Ageing SPF50, Vichy:


    Δεν πάω πουθενά χωρίς το αντηλιακό μου, χειμώνα, καλοκαίρι. Το Idéal Soleil Anti-Ageing SPF50 της Vichy είναι το προϊόν που χρησιμοποιώ κάθε πρωί και το ανανεώνων ανά δύο ώρες, όταν είμαι εκτεθειμένη στον ήλιο.
     
  3. Double Wear Nude Water Fresh, Estée Lauder:



    Το καλοκαίρι θέλει λαμπερή επιδερμίδα και απαλή κάλυψη από το foundation. Γι αυτό το λόγο επιλέγω το Double Wear Nude Water Fresh. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να δημιουργήσω τη βάση στο πρόσωπό μου.
     
  4. Shade & Illuminate Glow Stick, Tom Ford:



    Είναι το προϊόν που μπορώ να βάψω όλο το πρόσωπό μου. Χρησιμοποιώ την καφέ απόχρωση για κοψίματα και bronze διάθεση στο πρόσωπό μου, ενώ το λαμπερό πορτοκαλί για να φωτίσω τα μήλα μου, το κινητό βλέφαρο των ματιών αλλά ακόμη και τα χείλη μου.
     
  5. Hand Relief, AVEDA:



    Τα περιποιημένα, ενυδατωμένα χέρια είναι κάτι που δεν πρέπει να αμελούμε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να τα ενυδατώσω 2 ή και 3 φορές. Μια μικρή ποσότητα κρέμας και ένα απαλό μασάζ αρκούν για να χαλαρώσω και να αποκτήσω απαλά χέρια, με βελούδινη υφή.

 

General Info: Όσο ο καιρός ανοίγει τόσο πιο απαλό, λαμπερό θέλουμε να είναι το μακιγιάζ μας. Κάνουμε focus στην ενυδάτωση, δεν αμελούμε την αντηλιακή μας προστασία, ενώ επενδύουμε σε προϊόντα σε έντονες αποχρώσεις που χαρίζουν χρώμα στο πρόσωπό μας. 
Αντίστοιχα looks όπως αυτά που ακολουθούν στην gallery αποτελούν safe επιλογές για τα καλοκαιρινά αλλά και τα ανοιξιάτικα βράδια μας!

[gallery-717855]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.