Η Rosie Huntington-Whiteley μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να αποκτήσουμε το festive make-up look της

Η Rosie Huntington-Whiteley μας δείχνει βήμα βήμα πως να αποκτήσουμε το τέλειο glam makeup look λίγο πριν τις γιορτές

Η Rosie Huntington-Whiteley διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει το δεύτερο παιδί της και μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός μέσα από το Instagram. To εντυπωσιακό μοντέλο, που έχει ήδη έναν γιο με τον επί χρόνια σύντροφό της, Jason Statham, εκτός από τη μόδα λατρεύει και το μακιγιάζ.

Μάλιστα έχει το δικό της beauty κανάλι στο Youtube όπου παρουσιάζει τα τέλεια make up look της αλλά και μυστικά της καθημερινής της ρουτίνας. Εκείνο που μας αρέσει περισσότερο είναι η λαμπερή της επιδερμίδα και ο τρόπος που τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Η ίδια έχει δηλώσει στα video της ότι είναι αρκετά σχολαστική με τον καθαρισμό και τα skincare προϊόντα όπως κρέμα ενυδάτωσης, serum και μάσκες. Δεν παραλείπει κανένα βήμα καθώς γνωρίζει καλά ότι ο σωστός συνδυασμός θα φέρει το τέλειο αποτέλεσμα. Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, μπορεί να ακολουθεί τις τάσεις αλλά έχει βρει με τα χρόνια το δικό της χαρακτηριστικό makeup look.

Ένα από τα τελευταία looks που ανέβασε στο Instagram μας δίνει την καλύτερη έμπνευση πριν τις γιορτές, αφού πρωταγωνιστής είναι τα κόκκινα χείλη και οι λάμψεις. Η makeup artist της μας δείχνει step by step πως μπορούμε να δημιουργήσουμε το απόλυτο glam μακιγιάζ για τις γιορτές.

Ξεκινά να κάνει απλά βήματα τόνωσης της επιδερμίδας με ενυδατικές κρέμες και έπειτα συνεχίζει με το αγαπημένο της foundation. Για να το εφαρμόσει χρησιμοποιεί πινέλα, καθώς με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα είναι πιο ανάλαφρο. Σειρά έχει το concealer το οποίο το απλώνει στην περιοχή των ματιών και στο μέτωπο. Περιποιείται τα φρύδια της και στη συνέχεια φορά μια nude σκιά στα μάτια με eyeliner. Στα χείλη χαρίζει μια κόκκινη πινελιά με κραγιόν σε μορφή μολυβιού πάνω από το οποίο απλώνει ένα κόκκινο κραγιόν που δημιουργεί το τέλειο φινίρισμα.

Δείτε το video:

Διαβάστε ακόμη: Xmas Beauty: Αυτά είναι τα καλύτερα gift sets της αγοράς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.