ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Xmas Beauty: Αυτά είναι τα καλύτερα gift sets της αγοράς


Ελένη Τσούτση

1 Δεκεμβρίου 2021

Xmas Beauty: Αυτά είναι τα καλύτερα gift sets της αγοράς
Αυτά είναι τα καλύτερα beauty gift sets της αγοράς

Ο Δεκέμβριος μόλις μπήκε και ήδη σκεφτόμαστε τις γιορτές, της ημέρες που θα περάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις λαχταριστές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και φυσικά τα δώρα.

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο xmas δώρο τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας, εμείς δημιουργήσαμε έναν οδηγό με τα καλύτερα gift sets της αγοράς.

Από set με καλλυντικά, μικρά kit με ενυδατικά προϊόντα για το πρόσωπο, body lotions, αρώματα και αρωματικά κεριά αλλά και υπέροχες παλέτες σκιών. Η λίστα είναι μεγάλη καθώς τα περισσότερα beauty brands κάθε χρόνο τέτοια εποχή λανσάρουν εντυπωσιακά sets δώρων σε προνομιακές τιμές με χριστουγεννιάτικο packaging.

Οι συσκευασίες είναι ικανές να σας φτιάξουν τη διάθεση πριν καν τις ανοίξετε. Μπορεί να είναι νωρίς για δώρα αλλά πάρτε μία πρώτη γεύση από τα ωραιότερα boxes και stay tuned γιατί έρχονται και άλλα…

Δείτε όλες τις προτάσεις μας στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε ακόμη:H ολόσωμη χρυσή φόρμα της Sandra Bullock είναι οι γιορτές σε ένα outfit

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.