CELEBRITIES

H ολόσωμη χρυσή φόρμα της Sandra Bullock είναι οι γιορτές σε ένα outfit


The Jennettes

1 Δεκεμβρίου 2021

H ολόσωμη χρυσή φόρμα της Sandra Bullock είναι οι γιορτές σε ένα outfit
H Sandra Bullock έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Η Sandra Bullock έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο red carpet. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της δραματικής ταινίας, «The Unforgivable» στην Νέα Υόρκη φορώντας μία ολόσωμη χρυσή φόρμα και θα λέγαμε ότι έκλεψε την παράσταση για μία ακόμη φορά.

Η ιδιαίτερη φόρμα που κολάκευε το σώμα της αλλά και το μαύρο σακάκι που τη συνδύασε δημιούργησαν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Τα μαλλιά της έκαναν ανάλαφρους κυματισμούς ενώ το μακιγιάζ της ήταν ταίριαζε υπέροχα με το συνολικό outfit.

jenny.gr

Πιο συγκεκριμένα, υιοθέτησε ένα smokey eye look ενώ κράτησε τα χείλη της σε nude τόνους. Η ίδια πρωταγωνιστεί ως Ruth Slater, μια γυναίκα που αποφυλακίστηκε μετά από ένα βίαιο έγκλημα. Με την αποφυλάκισή της, ξεκινά για να βρει τη λύτρωση και αναζητά την αδερφή που άφησε πίσω της.

jenny.gr

Οι Viola Davis, ο Vincent D'Onofrio, ο Jon Bernthal, η Linda Emond και η Aisling Franciosi πρωταγωνιστούν επίσης στην ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου στο Netflix. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στον Tom Power του Q στο CBC Radio τη Δευτέρα, η ηθοποιός είπε ότι «δεν θα κάνει ποτέ ξανά δράμα».

«Θέλω απλώς να κάνω κωμωδία. Επιστρέφω στην κωμωδία», είπε ειρωνικά η ηθοποιός. «Και θα παλέψω για αυτό και θα το απολαύσω». Η ηθοποιός εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι οι κωμωδίες λαμβάνουν γενικά λιγότερη αναγνώριση από τα σοβαρά δράματα. «Υποθέτω ότι το να κάνεις κάποιον να κλάψει είναι πολύ πιο σημαντικό από το να τον κάνεις να γελάσει», συμπλήρωσε η Bullock.

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

 Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.