ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Holiday Ηouse: Η καμπάνια του Louis Vuitton από τον Roman Coppola βάζει την πολυτέλεια στα Χριστούγεννα


Μάρθα Κουμπάνη

26 Νοεμβρίου 2021

Holiday Ηouse: Η καμπάνια του Louis Vuitton από τον Roman Coppola βάζει την πολυτέλεια στα Χριστούγεννα

Ένας μαγικός κόσμος εορταστικών θαυμάτων όπως τον ονειρεύτηκε ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Roman Coppola γίνεται το σκηνικό για την εορταστική καμπάνια του Louis Vuitton για το 2021. Η γαλλο-βρετανίδα ηθοποιός και πρέσβειρα του Οίκου Stacy Martin πρωταγωνιστεί στο βίντεο με τίτλο Holiday House φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα καθώς μεταφέρεται από την μία χαρούμενη σκηνή γιορτής και αγάπης, στην επόμενη. 

Τα εμβληματικά μπαούλα Louis Vuitton με το μονόγραμμα του γαλλικού οίκου απλώνονται τριγύρω στο εξοχικό σπίτι μιας οικογένειας, καθώς τα παιδιά παίζουν χαρούμενα και στολίζουν το δέντρο, ενώ στο soundtrack ακούμε το θρυλικό, disco ρυθμό του "Young Hearts Run Free" της Candi Staton.

jenny.gr

Κάθε μπαούλο οδηγεί σε διαφορετικό σκηνικό, το ένα σε μια κατάλευκη πλαγιά που παρελαύνουν μοντέρνα ντυμένοι σκιέρ, το άλλο μεταμορφώνεται σε κουκλόσπιτο, ένα άλλο κρύβει τις πιο εντυπωσιακές τσάντες και αξεσουάρ του οίκου, ενώ στο τελευταίο γίνεται το μεγάλο party της αλλαγής του χρόνου. Οι καλεσμένοι στο party φορούν τα πιο λαμπερά κι επίσημα ενδύματα και χορεύουν ξέφρενα καθώς αποχαιρετούν το 2021.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.