ΣΤΙΛ SHOPPING

Tα πιο κομψά hiking boots θα μας πείσουν να ξεκινήσουμε πεζοπορία


Μάρθα Κουμπάνη

26 Νοεμβρίου 2021

Tα πιο κομψά hiking boots θα μας πείσουν να ξεκινήσουμε πεζοπορία
Tα πιο κομψά hiking boots θα μας πείσουν να ξεκινήσουμε πεζοπορία

Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο όμορφα από μια χειμερινή πεζοπορία. Η πεζοπορία μέσα στο φρεσκοπεσμένο χιόνι, με θέα σε βουνά και κοιλάδες καλυμμένες στα λευκά, είναι σαν να μπαίνεις στη δική σου χειμερινή χώρα των θαυμάτων.

Ακόμα όμως κι αν δεν είστε φυσιολάτρης που οργανώνει συχνές διαδρομές στο βουνό, στοιχηματίζουμε το 2021 σκεφτήκατε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρετε ένα ζευγάρι hiking boots, που ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή στιλ παπουτσιών στα runways του χειμώνα. Δείχνουν cozy και ενδιαφέροντα, χάρη σε μια σειρά από λεπτομέρειες, όπως η τρακτερωτή σόλα (από τα μεγαλύτερα φετινά trends στα παπούτσια), τα πολύχρωμα κορδόνια και την γούνινη επένδυση που διαθέτουν ορισμένα ζευγάρια.

jenny.gr

Ή ίσως απλά να αντλήσατε έμπνευση από την πρόσφατη εμφάνιση της Blake Lively με μπορντό μποτάκια πεζοπορίας και να θέλετε να αντιγράψετε το look της. Oι hiking boots είναι ένα στιλ που επιστρέφει το 2021, με οίκους όπως ο Miu Miu και Jacquemus να τις εντάσσουν στις συλλογές τους. Δεν μας προκαλεί εντύπωση η επιστροφή τους η οποία εν μέρη οφείλεται στο trend Gorpcore. 

Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες επιλογές. Ανάμεσα τους υπάρχουν μπότες φτιαγμένες για να αντέχουν στις πιο σύσκολες συνθήκες από brands συνυφασμένα με την πεζοπορία και την ίδια την περιπέτεια, αλλά και πιο lifestyle επιλογές.

Είτε λοιπόν ετοιμάζεστε για μια εκδρομή στην οποία θα κατακτήσετε το βουνό, είτε θέλετε να είστε ζεστές στις βόλτες σας στην πόλη, αυτές είναι οι ωραιότερες hiking boots.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.