Tα καλύτερα foundation sticks για να επιλέξετε το αγαπημένο σας

Ανανεώστε το νεσεσέρ σας με ένα foundation στην πιο πρακτική μορφή: αυτή του stick

Κάθε μακιγιάζ για να ολοκληρωθεί έχει ανάγκη την κατάλληλη βάση. Φυσικά, σε αυτό έρχεται να βοηθήσει σημαντικά το foundation, το οποίο κάνει το δέρμα λείο και ομοιόμορφο πριν την εφαρμογή των υπόλοιπων προϊόντων makeup.

Σήμερα θα εστιάσουμε στα foundations που βρίσκονται σε μορφή stick. Έχουν μία πρακτική συσκευασία και αυτό σας διευκολύνει ώστε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Το σημαντικό είναι ότι η κάλυψη που παρέχει είναι μέτρια προς υψηλή, ανάλογα πώς θέλετε εσείς να το χρησιμοποιήσετε. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τους makeup artists, τα foundation σε stick μορφή δεν είναι ιδανικά για λιπαρά δέρματα και δέρματα με τάση ακμής αφού περιέχουν έλαια και αυτό δεν βοηθάει καθόλου τα συγκεκριμένα δέρματα, αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον σπυράκια και λιπαρότητα. Ακόμη, καλό είναι αν έχετε εμφανείς ρυτίδες να μην τα προτιμάτε καθώς αντί να τις καλύπτει, τις τονίζει. 

Τα πλεονεκτήματα του stick είναι ότι στεγνώνει εύκολα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μακιγιάζ σας μέσα στην ημέρα. Πολλοί ειδικοί προτείνουν να το συνδυάσετε με κάποιο υγρό foundation με σκοπό να δημιουργήσετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Απλώστε το stick foundation κανονικά στα σημεία που το χρειάζεστε και προσοχή με την ποσότητα καθώς αν θέλετε ένα πιο φυσικό τελείωμα δεν πρέπει να το παρακάνετε.

Εμείς σας βρήκαμε τα κορυφαία stick foundations της αγοράς και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το αγαπημένο σας:

1. Double Wear Cushion Stick Makeup

2. Maybelline New York Fit Me Shine-Free + Balance Stick Foundation

 3. Tom Ford Foundation Stick

4. Studio Fix Soft Matte Foundation Stick Mac

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.