ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κόκκινο κραγιόν της Lady Gaga στα Όσκαρ κοστίζει μόνο 10$ και είναι φανταστικό


Ελένη Τσούτση

29 Μαρτίου 2022

Το κόκκινο κραγιόν της Lady Gaga στα Όσκαρ κοστίζει μόνο 10$ και είναι φανταστικό
Το κόκκινο κραγιόν της Lady Gaga στα Όσκαρ κοστίζει μόνο 10$ και φέρνει από μόνο του την άνοιξη.

Η Lady Gaga εμφανίστηκε στο pre-party του Elton John λίγο πριν από τα Oscars και μας εντυπωσίασε με το μοναδικό της look. Η τραγουδίστρια φορούσε μια pale yellow δημιουργία και υιοθέτησε ένα beauty look εμπνευσμένο από την θρυλική Marilyn Monroe.

Η ίδια αν και έχασε την υποψηφιότητα για το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την επική ερμηνεία της ως Patrizia Reggiani στην ταινία House of Gucci κέρδισε αναμφίβολα μία από τις υποψηφιότητες για το καλύτερου beauty look της βραδιάς.

H τούλινη strapless δημιουργία του οίκου Rodarte ξεχώρισε όσο όμως τα μαλλιά της που τα είχε πιασμένα σε ένα ψηλό κότσο. Το μακιγιάζ της είχε επιρροές από Old Hollywood καθώς εμφανίστηκε με πορσελάνινη επιδερμίδα και τεράστιες βλεφαρίδες, αλλά ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν το κόκκινο κραγιόν.

Εμείς γνωρίζουμε ποιο ήταν το κόκκινο κραγιόν και μάλιστα σας έχουμε καλά νέα αφού η τιμή του ανέρχεται στα 10 δολάρια. Παρακάτω θα βρείτε το brand που επέλεξε καθώς και το κωδικό της απόχρωσης.

Τα ξανθά μαλλιά της ταίριαξαν μοναδικά με την συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου και αν αναζητάτε το ιδανικό κόκκινο για την άνοιξη τότε απλά κάντε save το παρακάτω lipstick.

Haus Laboratories Le Monster Matte Lip Crayon in 1950

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS