Met Gala 2022: Τα ωραιότερα beauty looks μιας χαοτικής βραδιάς

To Met Gala επέστρεψε για δεύτερη φορά σε έναν χρόνο και αυτά ήταν τα σημαντικότερα beauty icons της χτεσινής διοργάνωσης

Τα «Όσκαρ της μόδας» επέστρεψαν και το κόκκινο χαλί του Met Gala γέμισε με εντυπωσιακές εμφανίσεις. H αλήθεια είναι όμως ότι μας δίχασαν αφού οι περισσότερες καλεσμένες δεν ακολούθησαν την θεματική της φετινής διοργάνωσης, Glided Glamour.

Η θεματική άντλησε έμπνευση από τη gilded age της Αμερικής. Μπορεί τα περισσότερα looks να μην εμπνεύστηκαν από τη θεματική, όπως σημειώσαμε, αλλά τόσο το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά είχαν glamour στοιχεία που ξεχωρίσαμε. Οι χρυσές λεπτομέρειες σε κραγιόν και σκιές αλλά και τα υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Οι κορυφαίοι celebrities περπάτησαν στο red carpet του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης και το αποτέλεσμα ήταν άκρως λαμπερό. Τα beauty looks ήταν εναρμονισμένα με τα outfits που επέλεξαν (αν και εκτός θέματος). Καταλήξαμε λοιπόν ότι τα κορυφαία beauty looks ήταν τα παρακάτω: 
 

Kaia Gerber

Η Kaia Gerber έκανε για μία ακόμη φορά τη διαφορά και εμφανίστηκε με υπέροχα μακριά μαλλιά που έμοιαζε με νεράιδα. Τα εντυπωσιακά hair clips ολοκλήρωσαν το χτένισμα ενώ στο μακιγιάζ της κυριάρχησε η ροζ απόχρωση. (Για εμάς το απόλυτο beauty icon της βραδιάς)

Chloe Grace Moretz

Με ένα natural makeup look που χάριζε φρεσκάδα στο πρόσωπό της αλλά και με μία κοτσίδα που συνδυάστηκε με ένα wet look μπήκε στη λίστα με τις πιο ωραίες παρουσίες του Met Gala. 

Winnie Harlow

H Winnie Harlow κέρδισε όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό headpiece στα μαλλιά της που έμοιζε σαν να φορούσε φτερά και ήρθε από έναν μαγικό κόσμο. Οι μακριές βλεφαρίδες και τα σαρκώδη χείλη ολοκλήρωσαν το ιδιαίτερο look της. 

Gigi Hadid

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν το κόκκινο ombre κραγιόν που τόνιζε τέλεια τα χείλη της ενώ παράλληλα ολοκλήρωνε με τον καλύτερο τρόπο το total red outfit της. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα πίσω τονίζοντας έτσι τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. 

Cara Delevingne

Η Cara Delevigne έμεινε πιστή στη θεματική της λαμπερής διοργάνωσης και επέλεξε το χρυσό ως το κεντρικό χρώμα του beauty look της. Από το χρυσό  eyeliner μέχρι τo χρυσό glitter που κάλυπτε την επιδερμίδα της δημιουργώντας κάτι το υπερφυσικό. 

Emma Chamberlain

Τόσο το στέμμα στα μαλλιά της όσο και η λαμπερή χρυσή σκιά που τόνιζε το βλέμμα της έκαναν τη διαφορά. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν απλά ονειρικό και το έντονο ρουζ στα ζυγωματικά της χάριζε extra ζωντάνια.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.