Τα καλλυντικά που χρειαζόμαστε στο νεσεσέρ μας αυτό το φθινόπωρο

Φτιάξτε μαζί μας το τέλειο φθινοπωρινό νεσεσέρ

Μπορεί να πέρασε το καλοκαίρι και για μία ακόμη χρονιά, να μας φάνηκε μικρό, ωστόσο και τώρα διανύουμε μία εξίσου όμορφη εποχή. Το φθινόπωρο γίνεται πάντα η έναρξη της καθημερινότητας. Οργανώνουμε τις ημέρες μας σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας και κάνουμε πολλά restart. 

Ένα από αυτά είναι η οργάνωση του νεσεσέρ με τα καλλυντικά. 

Οι φετινές τάσεις μάλιστα στo μακιγιάζ θα λέγαμε ότι καλύπτουν όλα τα γούστα. Από το no-makeup makeup, μέχρι τις electric σκιές και τα burgundy χείλη η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στιλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών, σε κάθε τύπο δέρματος.

Κάνουμε focus στα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που μας αρέσουν και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, των χειλιών και ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά μας.

Εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery για εσάς τα πλέον απαραίτητα καλλυντικά που θα αναβαθμίσουν τα καθημερινά σας makeup looks. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.