H πριγκίπισσα Charlene του Μονακό έκανε την αλλαγή που δεν είχε τολμήσει καμία royal μέχρι σήμερα στα μαλλιά της

Αν κάτι δεν περιμένουμε από τις βασιλικές οικογένειες και πιο συγκεκριμένα από τις γυναίκες που έχουν τιμητικούς τίτλους, είναι οι extreme αλλαγές επάνω τους καθώς όλες ακολουθούν πιστά ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο και δύσκολα το "σπάνε". H πριγκίπισσα Charlene του Μονακό όμως απέδειξε ότι δεν της αρέσει να ακολουθεί ό,τι προστάζει το Παλάτι και έκανε ομολογουμένως την πιο extreme αλλαγή που έχει κάνει ποτέ μέλος βασιλικής οικογένειας.

Η ίδια εμφανίστηκε με το πιο ιδιαίτερο και ανατρεπτικό κούρεμα που έχουμε δει ποτέ σε royal και οι φωτογραφίες με το νέο της hair look κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Άλλωστε, η αγάπη της για τα κοντά μαλλιά είναι γνωστή αλλά τόσα χρόνια επιλέγει πιο κλασικά κουρέματα. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να πειραματιστεί και έκανε buzz cut, δηλαδή ξύρισε το κεφάλι της από τη μία πλευρά.

Εσάς, πώς σας φαίνεται αυτή η αλλαγή; Μήπως αυτή της η απόφαση είναι περισσότερο συμβολική και αποτελεί ένα μήνυμα που θέλει να περάσει για τους κανόνες του Παλατιού;

 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.