Mila Kunis: Άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία άλλη

Mila Kunis: Άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία άλλη

Η Mila Kunis έχει σπανίως εμφανιστεί με οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών εκτός του καστανού. Τώρα όμως, έκανε μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία αγγίζει τα όρια της μεταμόρφωσης. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά με σκούρες ρίζες και ξάφνιασε όλους τους fans της.

Φυσικά, πρόκειται για μια αλλαγή που σχετίζεται με τον νέο της ρόλο στην τανία "Four Good Days" και μπορεί η ίδια να κρύβει καλά την αλλαγή αυτή και να μην την ανεβάζει στα social media αλλά οι φωτογράφοι την εντόπισαν στα γυρίσματα και η αλήθεια είναι ότι είναι μία άλλη.

Η Kunis έχει δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά στιλ μαλλιών: κοντά καρέ, αφέλειες, glossy ίσια μαλλιά. Δεν αλλάζει όμως συχνά το χρώμα τους, ούτε είναι beauty junkie, όταν δεν βρίσκεται σε ταινίες και κόκκινα χαλιά. "Δεν φοράω makeup. Δεν λούζομαι κάθε μέρα", έχει δηλώσει. Δεν είναι κάτι που συνδέω με τον εαυτό μου. Συγχαίρω τις γυναίκες που ξυπνάνε 30, 40 λεπτά νωρίτερα για να βάλουν eyeliner. Το βρίσκω όμορφο. Απλώς εγώ δεν είμαι έτσι."

Προς το παρόν, η Kunis κρατάει το νέο της look κρυφό και σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο νέος ρόλος της Kunis την παίζει Molly, έναν χαρακτήρα που καταπολεμά τον εθισμό στα ναρκωτικά. 

Το trailer της ταινίας παρουσιάζεται ως μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που περνάει από συμπτώματα στέρησης, αγωνίζεται με την οικογένεια και τα παιδιά της και αντιμετωπίζει τις συνέπειες του εθισμού της.

Δείτε ακόμη:

Το σπίτι της Mila Kunis και του Ashton Kutcher

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.