CELEBRITIES

«Quarantine Wine»: Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis μας καλούν να τσουγκρίσουμε με αυτό το κρασί για καλό σκοπό


The Jennettes

21 Απριλίου 2020

«Quarantine Wine»: Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis μας καλούν να τσουγκρίσουμε με αυτό το κρασί για καλό σκοπό

Οι Ashton Kutcher και Mila Kunis θέλουν να «σηκώσουμε» ένα ποτήρι κρασί για καλό σκοπό.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα πουλήσει "Quarantine Wine" για βοήθεια σε όσους υποφέρουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ανακοίνωση έγινε στους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων του Kutcher.

«Η Mila και εγώ λανσάρουμε το κρασί της καραντίνας!», έγραψε στη λεζάντα του λογαριασμού του στο Instagram ο διάσημος ηθοποιός. "Το 100% των κερδών θα πάει στις προσπάθειες ανακούφισης από τον covid-19." Ο Kutcher μάλιστα σχολίασε: «Είναι άνευ προηγουμένου οι χρόνοι που ζούμε και άνευ προηγουμένου οι χρόνοι που απαιτούνται να δείξουμε ευθύνη…». Η Kunis ολοκλήρωσε την φράση του με «Περισσότερα ποτό». Τα έσοδα από τις πωλήσεις του κρασιού θα διατεθούν σε οργανώσεις που βοηθούν όσους πλήττονται από την πανδημία, το America's Food Fund, το Direct Relief, το The Frontline Responders Fund και το Give Directly.

Φαίνεται ότι το ζευγάρι συνδυάζει τη διασκέδαση με τη φιλανθρωπία. «Διασκεδάσαμε, δοκιμάζοντας το κρασί και ήταν υπέροχο», είπε η Kunis.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.