"Πάω να πιάσω πάτο, θέλει κανείς τίποτα;": Η Selena Gomez δείχνει τα νεα της μαλλιά και αυτοσαρκαζεται υπέροχα

"Πάω να πιάσω πάτο, θέλει κανείς τίποτα;": Η Selena Gomez δείχνει τα νεα της μαλλιά και αυτοσαρκαζεται υπέροχα

H Selena Gomez τα τελευταία χρόνια είναι πιο πολύ ο εαυτός της από ποτέ και δε διστάζει να δείξει την πιο cool πλευρά της στα social media. Αν μας ρωτάτε, εμείς αυτή τη πλευρά λατρεύουμε! Η τραγουδίστρια και  ιδιοκτήτρια της εταιρείας καλλυντικών "Rare Beauty" μας αποκάλυψε το νέο της hair look μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Πιο συγκεκριμένα, η Gomez μας δείχνει το ανανεωμένο της κούρεμα με τον πιο αστείο τρόπο, μιλάει στο τηλέφωνο και λέει χαρακτηριστικά: "Πάω να πιάσω πάτο, θέλει κανείς τίποτα;". Η αυτοσαρκαστική της διάθεση είναι απλά υπέροχη και ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε να βλέπουμε από τις αγαπημένες μας star.

Όσον αφορά το νέο της στιλ, η 29χρονη τραγουδίστρια αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά με τα οποία την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, για να υιοθετήσει μια τάση που μας απασχολεί εδώ και δυο χρόνια: το μακρύ καρέ. Το καρέ όπως σημειώσαμε βρίσκεται στο προσκήνιο των τάσεων και η Selena μας δείχνει πόσο κομψή και στιλάτη επιλογή είναι.

Μάλιστα, λίγους μήνες πριν η Selena είχε αλλάξει και πάλι τα μαλλιά της βάφοντάς τα ξανθά. Τότε είχε δηλώσει: «Νιώθω σα να υποδύομαι άλλο χαρακτήρα όταν είμαι ξανθιά. Νόμιζα πως μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα, ενώ βρίσκω διασκεδαστικό να πειραματίζομαι με τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου».

Εσάς πως σας αρέσει περισσότερο;

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.