10 νυφικά manicure που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα

Pexels

:Ετοιμάζεστε να γίνετε νύφη και τρέχετε να τα προλάβετε όλα; Αν ναι τότε εμείς θα φροντίσουμε για το νυφικό manicure που θα επιλέξετε την ημέρα του γάμου σας

Μπορεί να είναι το τελευταίο που σας προβληματίζει αφού τα προσκλητήρια, οι καλεσμένοι και φυσικά το νυφικό προέχουν, αλλά το manicure σας εκείνη τη μέρα θα είναι και αυτό σε πρώτο πλάνο. Μην ξεχνάτε ότι ένα κομψό manicure θα χαρίσει extra πόντους στο wedding look σας. 

Επίσης, εκείνη την ημέρα καλό είναι να αισθάνεστε άνετες με τις επιλογές σας. Από το νυφικό μέχρι το manicure σας, όλα πρέπει να είναι προσεγμένα για τις δικές σας ανάγκες. Αν πρέπει λοιπόν να δώσουμε μερικά tips για το νυφικό manicure, τότε θα σας προτείνουμε να επιλέξετε ημιμόνιμο βερνίκι, καθώς είναι πιο ανθεκτικό από το απλό. Επιπλέον, περιποιηθείτε τα νύχια σας δύο με μία ημέρες πριν, όχι περισσότερες, ούτε και λιγότερες, τύπου λίγες ώρες πριν.

Καθώς οι τάσεις αλλάζουν αυτό που παρατηρούμε είναι ότι το bridal mani δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι το κλασικό γαλλικό όπως βλέπαμε κυρίως στα 00s. Πλέον υπάρχουν πολλά σχέδια και παραλλαγές που μπορείτε να κάνετε και να έχετε ένα πιο μοντέρνο manicure. Από pastel αποχρώσεις, nude (για ένα πιο safe αποτέλεσμα) ακόμη και χρυσό glitter.

Όλα είναι μέσα στο «παιχνίδι» και σας περιμένουν να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο, αυτό που θα σας εκφράζει περισσότερο σε μια τόσο ξεχωριστή ημέρα. Πάρτε μερικές ιδέες παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.