Chrome Nails: Η glam τάση που θα ανανεώσει το manicure σας την άνοιξη

To nail trend που θα σας εντυπωσιάσει και θα αναβαθμίσει το ανοιξιάτικο look σας

Οι τάσεις κάνουν κύκλους κι εκεί που ίσως νομίζαμε ότι κάποια trends τα αφήσαμε πίσω μας, αυτά επανέρχονται και καταφέρνουν να δώσουν έναν φρέσκο αέρα στα looks μας. 

Μία τέτοια τάση είναι και τα chrome nails, δηλαδή τα λαμπερά, μεταλλικά νύχια που μοιάζουν με καθρέφτες. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα τα συναντάμε πολύ συχνά στο feed μας στο Instagram και δεν είναι λίγες οι stars που τα επιλέγουν για τις λαμπερές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. 

Μερικές από τις stars που τα έχουν δοκιμάσει είναι η Kourtney Kardashian, η Dua Lipa αλλά και η Zendaya στα βραβεία Όσκαρ. Η Zendaya δεν ξεχώρισε μόνο με το στιλ της στα βραβεία αλλά και το manicure της. Επέλεξε ένα ασημί chrome που ταίριαζε εξαιρετικά με την τουαλέτα της.

Αν θέλετε τα νύχια σας να έχουν αυτό το εφέ του καθρέφτη, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα βερνίκι σε χρυσό, ασημί η ροζ χρώμα και να το δημιουργήσετε μόνες σας! 

Tip: Το συγκεκριμένο manicure μπορεί να αποτελέσει κι ένα statement κομμάτι της εμφάνισής σας. Προτείνουμε το outfit σας να κινηθεί σε πιο minimal τόνους.

Lights Lacquer's Nebula

Essie's Good as Gold

CND Shellac's Silver Chrome

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS