ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτά είναι τα προϊόντα που χρειάζεστε για την πρωινή σας ρουτίνα


Ελένη Τσούτση

9 Απριλίου 2022

Αυτά είναι τα προϊόντα που χρειάζεστε για την πρωινή σας ρουτίνα
Έχετε σκεφτεί ποια προϊόντα ομορφιάς έχετε ανάγκη το πρωί;

Παρακάτω δείτε ένα προς ένα τα προϊόντα που πρέπει να εφαρμόζετε στην επιδερμίδα σας το πρωί! Αν δεν έχετε κάποιο από τα παρακάτω προϊόντα μάλλον αυτό είναι ένα kind reminder ότι καλό είναι αναθεωρήσετε.

Καθαριστικό Προσώπου

Κυριολεκτικά κανένα προϊόν δε μπορεί να δράσει, αν η επιδερμίδα δεν είναι καθαρή. Επιλέξτε ένα καθαριστικό προσώπου που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας.

Οι γυναίκες με ελαστικό δέρμα θα πρέπει να αναζητήσουν προϊόν σε μορφή τζελ, ενώ οι ευαίσθητοι τύποι δέρματος μπορούν να ξεφύγουν με τη χρήση micellar water. Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ για να αφαιρείται η λιπαρότητα, το μακιγιάζ και οι ρύποι του περιβάλλοντος που έχουν συσσωρευτεί στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Toner

Είναι το προϊόν που συμπληρώνει το καθαριστικό και αφαιρεί ακόμα και το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε serum, φροντίστε η επιδερμίδα να είναι στεγνή, διαφορετικά αφήστε την υγρασία στο πρόσωπό σας.

Κρέμα Ματιών

Επειδή το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πιο ευαίσθητο από το υπόλοιπο πρόσωπο, απαιτείται η χρήση εξειδικευμένου προϊόντος. Και πάλι, επιλέξτε με βάση τον τύπο του δέρματός σας.

Serum

Σκεφτείτε τον ορό ως εξειδικευμένη θεραπεία για συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματός σας, καθώς βοηθούν κατά της ξηρότητας, της θαμπάδας ή και της ακμής.

Αντηλιακό

Ένα προϊόν που κακώς πολλές γυναίκες παραλείπουν, ιδιαίτερα το χειμώνα. Όχι, δεν χρειάζεται να φοράτε αντηλιακά προτού πάτε στο κρεβάτι, αλλά θα πρέπει να το θεωρήσετε απαραίτητο το πρωί -και το τελευταίο βήμα της ρουτίνας φροντίδας του δέρματός σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να προστατεύσετε από τις UV βλάβες, οι οποίες αποδεδειγμένα αυξάνουν τη διαδικασία γήρανσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS