Bond Builders: Οι game-changers της επανόρθωσης των μαλλιών

IG @fozaza

Δρουν επανορθωτικά για να αποκτήσουν ξανά τα μαλλιά την υγιή και όμορφη όψη τους

Ο όρος “Bond Builders” είναι ακριβώς όπως ακούγεται: Τα Bond builders είναι προϊόντα που βοηθούν στην αποκατάσταση των σπασμένων δεσμών της τρίχας των μαλλιών μας. Υπάρχουν τρεις τύποι δεσμών στα μαλλιά μας: δισουλφιδικοί δεσμοί, δεσμοί υδρογόνου και ομοιοπολικοί δεσμοί. Οι δισουλφιδικοί δεσμοί είναι υπεύθυνοι για το σχήμα και τη δύναμη της τρίχας, ενώ οι Bond Builders χρησιμοποιούν συγκεκριμένα συστατικά για να ξαναχτίσουν ή να επιδιορθώσουν τους δεσμούς μεταξύ των μορίων των μαλλιών μας.

Οι Bond Builders επιδιορθώνουν επίσης τις πολυπεπτιδικές αλυσίδες στα μαλλιά που έχουν σπάσει από βαφές, χημικές θεραπείες ή χρήση εργαλείων θερμότητας, κάνοντας τα μαλλιά να αισθάνονται μεταξένια και να δείχνουν πιο λαμπερά.

Τα πλεονεκτήματα των Bond Builders

 

Εάν έχεις επεξεργαστεί ποτέ τα μαλλιά  σου, έστω και αποκλειστικά με θερμότητα, μπορείς να επωφεληθείς από τη χρήση τους. Οι δεσμοί μεταξύ των μορίων των μαλλιών μας διασπώνται από στρεσογόνους παράγοντες, Οι μηχανισμοί των Bond Builders βοηθούν στην αποκατάσταση αυτών των δεσμών, επαναφέροντας τα μαλλιά στο φυσικό τους σχήμα και ενισχύοντας τη δύναμή τους. Αυτό βοηθά στην πρόληψη του σπασίματος, και την ενίσχυση της συνολικής εμφάνισης των μαλλιών.

Η χρήση Βond Βuilders είναι ένας απλός τρόπος για να βελτιώσεις την εικόνα των μαλλιών σου, επιτρέποντας να γίνονται καθημερινά ολοένα και πιο δυνατά και υγιή. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.