Βρήκα τον καταλληλότερο τρόπο για ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα τον χειμώνα

Ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που αναφορικά με την περιποίηση του προσώπου της κάνει ενδελεχή έρευνα πριν αποφασίσει τι είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσει. Δεν σας κρύβω ότι είμαι συχνά καχύποπτη με τα διάφορα προϊόντα περιποίησης και πριν καταλήξω σε κάποιο το έχω σιγουρέψει με πολλές δοκιμές.

Έναν δισταγμό είχα μέχρι πρότινος και με τα face oils, τα οποία αναμφίβολα πλέον έχουν καταλάβει μεγάλο χώρο στην αγορά περιποίησης προσώπου. Χωρίς ποτέ να τα έχω απορρίψει, είχα τις αμφιβολίες μου. Φυσικά, όντας μανιακή με τα beauty products έκανα μία μικρή έρευνα σχετικά με τη συνεισφορά των ελαίων στην επιδερμίδα.

Έχω να σας αναφέρω λοιπόν ότι τα φυσικά έλαια μόνο καλό κάνουν στην επιδερμίδα αφού όχι μόνο βοηθούν στην ενυδάτωση της αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιούν τους φυσικούς μηχανισμούς της κι εμποδίζουν την απώλεια νερού. Επιπρόσθετα έχουν ένα σωρό οφέλη, όπως προστασία και φροντίδα της επιδερμίδας με τρόπο φυσικό!

Στην αναζήτησή μου για το κατάλληλο έλαιο προσώπου δοκίμασα αρκετά μέχρι που έφτασε στα χέρια μου το Extraordinary Facial Oil της L’ Oreal Paris. Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό λάδι εμπλουτισμένα με 8 διαφορετικά αιθέρια έλαια για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τις επιδερμίδας. Εκτός από τις ευεργετικές ου ιδιότητες όμως που σίγουρα έπαιξαν ρόλο στην επιλογή, αυτό που με ενθουσίασε ήταν η υπέροχη αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα. Η μη λιπαρή του σύνθεση με κάνει να νιώθω την επιδερμίδα μου απαλή και ταυτόχρονα ενυδατωμένη. Κυρίως αυτή την περίοδο που κατά κανόνα η επιδερμίδα μου παρουσιάζει ξηρότητα λόγω καιρού, το Extraordinary facial oil έχει λειτουργήσει καταλυτικά στην προστασία αλλά και στη φροντίδα του.

Οι αντιγηραντικές του ιδιότητες είναι κάτι που θα ήθελα να αναφέρω μιας και είναι βασικό χαρακτηριστικό του προϊόντος. Οφείλονται ξεκάθαρα στη σύνθεσή τους και στο σύμπλεγμα των 8 διαφορετικών αιθέριων ελαίων που περιέχει το Extraordinary facial oil. Από τη φύση τους τα αιθέρια έλαια έχουν ενδιαφέρουσες οργανικές αντιγηραντικές ιδιότητες: επανορθωτικές, αναζωογονητικές, προστατευτικές και αντιοξειδωτικές.

How to:

Ωραία η θεωρία αλλά νιώθω ότι θα έχετε μερικές απορίες σχετικά με τη χρήση του παρόμοιες με τις δικές μου, όπως πότε το χρησιμοποιούμε κι αν αντικαθιστά την ενυδατική κρέμα. Προσωπικά, πιστεύω ότι η καθεμία έχει το δικό της μοναδικό τύπο δέρματος και προφανώς πρέπει να έχει τη δική της ιεροτελεστία περιποίησης. Ωστόσο, με βάση τη δική μου εμπειρία μπορώ να σας πω ότι το Extraordinary Facial Oil της L’Oreal Paris μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν την ενυδατική κρέμα, αφού απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Για παράδειγμα, το βράδυ όταν καθαρίσετε την επιδερμίδα σας, απλώστε με απαλές κινήσεις το facial oil, δώστε του ένα λεπτό να απορροφηθεί σωστά και έπειτα συνεχίστε με την κρέμα Extraordinary Oil Νύχτας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Το ίδιο κάνω εγώ το πρωί: Αφού πλύνω το πρόσωπό μου, βάζω το facial oil και μέχρι μέχρι να ντυθώ έχει απορροφηθεί. Συνεχίζω με την κρέμα Extraordinary Oil για θρέψη και η επιδερμίδα μου φαίνεται πιο φωτεινή και αναζωογονημένη. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Extraordinary Oil για την περιποίηση του προσώπου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.