Η pre-Xmas ρουτίνα μου

Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν πλησιάζει και θα είναι πολύ απαιτητικό για εμένα μιας και θα είμαι η οικοδέσποινα φέτος (μοναδικός στόχος - να εκπλήξω τους καλεσμένους μου). Ήδη έχω ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επιμέλεια όλων των θεμάτων - μενού, διακόσμηση, μουσική. Βέβαια, ως ψυχαναγκαστικό ον τα έχω καταγράψει όλα σε μία λίστα μιας και λατρεύω τις λίστες. Αλλά πρώτο σε αυτή την υπερ- λίστα μου - ως μία beauty editor που σέβεται τον εαυτό της - έχω βάλει βήμα βήμα τον ιδανικό τρόπο να φροντίσω πιο εντατικά το πρόσωπό μου πριν το ρεβεγιόν γιατί θέλω να ενθουσιάσω τους καλεσμένους μου όχι μόνο με το ιδιαίτερο μενού μου  αλλά και με το λαμπερό μου πρόσωπο!

Θα αρχίσω λοιπόν τη pre - Xmas ρουτίνα μου με το καθαρισμό του προσώπου. Το καθαρό πρόσωπο είναι το πιο βασικό βήμα (ναι ίσως έχω γίνει γραφική να το αναφέρω συνέχεια αλλά επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως). Θα χρησιμοποιήσω Mild Wash Foam, έναν απαλό αφρό καθαρισμού, ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα μου που θα με βοηθήσει να την καθαρίσω σε βάθος.

Έπειτα, θα κάνω focus on στις πρώτες γραμμές γήρανσης με τον τέλειο συνδυασμό αντιγηραντικής φροντίδας νυχτός. Και η αφετερία της αντιγήρανσης του προσώπου μου ξεκινά με το Antioxidant Vit C Cream Booster που περιέχει βιταμίνη C και σε συνδυασμό με την αντιγηραντική κρέμα νύχτας  NIght Force A+E Cream θα μου δώσει extra λάμψη και θα ενισχύσει τη χρωματική ομοιογένεια ενώ θα καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες για προστασία απ' το οξειδωτικού στρες.  Λίγο πριν κοιμηθώ, θα τοποθετήσω τα δυο προϊόντα σε πρόσωπο και λαιμό (ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε το λαιμό) γιατί αυτός ο συνδυασμός είναι ο ιδανικότερος για να καταπολεμηθούν οι πρώτες ρυτίδες που έκαναν την εμφάνιση τους - τα 30 έχουν αρχίσει να πλησιάζουν επικίνδυνα!  Ξυπνώντας το πρωί το πρόσωπό μου θα είναι τόσο λαμπερό και φρέσκο, έτοιμο δηλαδή για τη τέλεια ινσταγκραμική Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία!

Επειδή θέλω όμως να φροντίσω και τη μαμά μου που θα με βοηθήσει με το μενού στο ρεβεγιόν (σε ευχαριστώ μαμά) θα αρχίσει και εκείνη (με τις δικές μου οδηγίες) να περιποιείται κάθε βράδυ την επιδερμίδα της το Antioxidant Vit Cream Booster που θα το συνδυάσει με την  αντιρυτιδική κρέμα νύχτας  Αntiwrinkle RIch Night , αφού είναι η ιδανική αντιγηραντική κρέμα που θα μειώσει και τις δικές της επίμονες ρυτίδες.

Τελευταία σημείωση στην " pre Χ-mas to do"  λίστα μου είναι η ανακούφιση και η ομοιόμορφη όψη στην περιοχή γύρω απο τα μάτια με την έγχρωμη κρέμα ματιών Color Eye Balm που θα καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους διώχνοντας τη κούραση από το βλέμμα μου. Έχει ελαφρύ χρώμα που προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας και θα μου δώσει τη φυσική κάλυψη που επιθυμώ. Η περιοχή γύρω από τα μάτια μου θα είναι φωτεινή και λαμπερή, δίνοντάς μου ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλω! Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κρέμα, από τότε που ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ μου είναι απολύτως απαραίτητη και ειδικά αυτές τις μέρες που το ξενύχτι θα έχει την τιμητική του και σίγουρα το μόνο που δεν θέλω είναι να έχω κουρασμένα μάτια! 

Πιστεύω  η pre - xmas  ρουτίνα μου είναι τέλεια σχεδιασμένη για να έχω το πιο όμορφο και λαμπερό δέρμα για φέτος τις γιορτές. Τελικά, η «to do λίστα» είναι μία καλή λύση (και ας με λένε υπερβολική) για να μη ξεχνάω κανένα βήμα από τη περιποίησή μου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.