Αυτές είναι οι καλύτερες μάσκες προσώπου για το 2019

Η περιποίηση της επιδερμίδας αποτελεί ένα από τα βασικότερα βήματα στην beauty ρουτίνα μας - και όταν μιλάμε για περιποίηση φυσικά οι μάσκες προσώπου είναι οι πρώτες που μας έρχονται στο μυαλό. Οι ανάγκες του κάθε δέρματος και η εποχή καθορίζουν και την μάσκα περιποίησης που θα χρησιμοποιήσουμε - και καλό είναι να μην το ξεχνάμε αυτό!

Οι γυναίκες λατρεύουμε τις μάσκες και όχι άδικα αφού η συνολική αίσθηση που μας δίνουν είναι ότι καλύτερο μετά από μία κουραστική ημέρα. Αφενός μας προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και αφετέρου μας χαλαρώνουν. Είτε προτιμάτε μια βαθιά καθαριστική μάσκα από πηλό, είτε μια ενυδατική φόρμουλα, εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες μάσκες για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει:

Oι καλύτερες μάσκες προσώπου

Tip: Η ιδανική στιγμή για να βάλετε τις μάσκες προσώπου είναι μετά το ντους καθώς ο ατμός βοηθά να μαλακώσουν τυχόν ακαθαρσίες που φράσσουν τους πόρους.

Δείτε επίσης:

Οι 5 καλύτερες κρέμες κατά της γήρανσης

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.