Τα lip scrubs που θα αγοράζετε ξανά και ξανά (και ξανά)

Εκτός από την επιδερμίδα μας, και τα χείλη μας ταλαιπωρήθηκαν το καλοκαίρι από τον ήλιο και το αλάτι. Ήρθε η ώρα για να τα φροντίσουμε με ένα καλό lip scrub

O στόχος κάθε beauty lover (ένας από τους βασικούς, σε κάθε περίπτωση) είναι τα ζουμερά και απαλά χείλη. Μετά το τέλος των διακοπών ξεκινάμε να φροντίζουμε το δέρμα μας ακόμη πιο πολύ και ακριβώς το ίδιο κάνουμε και με τα χείλη μας. Αν θέλετε το πολυπόθητο juicy εφέ καλό θα είναι να προσθέσετε στο νεσεσέρ του φθινοπώρου και ένα lip scrub.

Η διαδικασία της απολέπισης των χειλιών κρατάει λίγο και έχει υπέροχα αποτελέσματα. Πλέον μπορείτε να βρείτε στην αγορά μια μεγάλη ποικιλία lip scrubs, σε γεύσεις, χρώματα και συσκευασίες, για να πάρετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Αν ακόμη δεν σας πείσαμε να επενδύετε σε ένα lip scrub τότε να σας ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο προϊόν κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο ωραία ενώ παράλληλα μπορεί να βελτιώσει την απόδοση των καλλυντικών. Για παράδειγμα ένα κόκκινο κραγιόν θα φαίνεται πιο λαμπερό ενώ το χρώμα θα διαρκεί περισσότερο.

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα αγαπημένα μας lip scrubs που θα αγοράζαμε ξανά και ξανά:

Addict Lip Sugar Scrub, Dior

Sweet Pots Sugar Scrub Lip Balm, Clinique

Bubblegum Lip Scrub, Lush

La Mer The Lip Polish exfoliating balm

Nyx Professional Makeup ThisIsEverything Lip Scrub

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.