Τα αρώματα που αξίζει να δοκιμάσετε το φθινόπωρο

Μήπως έχετε συνδέσει το φθινόπωρο με μία συγκεκριμένη αρωματική εσάνς; Εμείς σας έχουμε τα καλύτερα αρώματα που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας

Η αναζήτηση του signature αρώματος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πολλές γυναίκες που δεν έχουν καταλήξει ακόμη ποιο είναι το άρωμα που ταυτίζονται θέλουν να δοκιμάζουν ολοένα και περισσότερα ώστε να βρουν το ένα και μοναδικό. Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να αναζητήσετε το δικό σας προσωπικό άρωμα που θα δώσει ιδιαίτερη μυρωδιά σε κάθε στιγμή σας.

Πιο πικάντικες, ξυλώδεις, άλλες πιο διακριτικές, αισθησιακές νότες είναι έτοιμες για να τις ανακαλύψετε και να διεκδικήσουν μια θέση στο μπουντουάρ σας.

Παρακάτω θα βρείτε τα top 5 αρώματα που ξεχωρίσαμε και είναι τέλεια για αυτή τη σεζόν:

J’adore Parfum d'Eau Alcohol-Free - Floral Notes

Ο Dior δίνει νέα διάσταση στο J’adore, το εμβληματικό του γυναικείο άρωμα από το 1999, με μια σύνθεση χωρίς οινόπνευμα που αποτελεί αποκλειστικότητα του Οίκου. Το J’adore Parfum d’eau απελευθερώνει άμεσα μια δροσερή λουλουδάτη αίσθηση: μια αισθησιακή και αυθόρμητη έκρηξη λουλουδιών που φωτίζεται από ένα νέο απαλό φως.

Carolina Herrera 212 Heroes For Her Eau De Parfum 

 

Το 212 Heroes For Her είναι ένα νέο τολμηρό γυναικείο άρωμα που υπερασπίζεται τη νεολαία, την αυθεντικότητα και την ελευθερία.Το εμβληματικό μπουκάλι σε σχήμα skateboard, περιλαμβάνει ένα πρωτοποριακό, 100% vegan άρωμα και αντιπροσωπεύει τις γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο με την αυθεντικότητάς τους και μας υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να είσαι ο εαυτός σου.

Carolina Herrera Very Good Girl Glam Parfum

Το Very Good Girl Glam Parfum είναι μία ωδή στη δύναμη της θηλυκότητας – ένα ατρόμητο και εξαιρετικά τολμηρό άρωμα. Μία εντυπωσιακή εξέλιξη του Very Good Girl που χαρακτηρίζεται από το άρωμα κερασιού και το μπουκάλι στιλέτο: η απόλυτη δήλωση της γυναικείας δύναμης.

 Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle 

Η σειρά Chloé Nomade διεκδικεί ένα νέο ταξίδι όσφρησης για τη γυναίκα αυτή, αναζητώντας νόημα και αυθεντικότητα: Nomade Eau de Parfum Naturelle, ένα άρωμα που γιορτάζει την ανάμειξη των πολιτισμών και την ποίηση των συναντήσεων. Το Nomade Eau de Parfum Naturelle είναι ένα θηλυκό και εθιστικό άρωμα με γιασεμί και συμφωνία χουρμά. Η αρωματοποιός Caroline Dumur επέλεξε γιασεμί της Αιγύπτου για να ενισχύσει αυτό το eau de parfum άρωμα. 

Molton Brown Flora Luminare Eau de Toilette 

Ενισχύστε με φως τις αισθήσεις σας με τις ηλιακές νότες ανθού πορτοκαλιού, ylang-ylang και Πολυνησιακού frangipani. Αυτός ο αισθησιακός συνδυασμός των ανθισμένων λουλουδιών, θα σας μεταφέρει σ' ένα ήσυχο λαμπερό πρωινό, που είναι τυλιγμένο από ένα φανταχτερό δίδυμο, το συνδυασμό του κιτρώδους μανταρινιού και του κρεμώδους εκχυλίσματος γιασεμιού.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.