Θέλεις ένα νέο, ενεργειακό σπίτι; Μάθε πως θα το κερδίσεις!

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο συνεχίζεται και δίνει σε έναν τυχερό ένα ολοκαίνουριο σπίτι!

Home, sweet home...

Πόσες φορές δεν το έχουμε αναφωνήσει ανακουφισμένοι, βάζοντας τα κλειδιά στην πόρτα, μετά από μια κουραστική ημέρα, θέλοντας όσο τίποτα άλλο να χωθούμε στην «αγκαλιά» του καναπέ ή του κρεβατιού μας και να ξεκουραστούμε;

Σε μια εποχή αμφίβολη, όπως αυτή που ζούμε, η ασφάλεια που μας προσφέρει ένα σπίτι, ειδικά αν είναι ολόδικό μας, είναι ανεκτίμητης αξίας. Γι' αυτό και η ZeniΘ είναι εδώ, με έναν διαγωνισμό που όμοιός του δεν έχει υπάρξει, για να προσφέρει χαρά, όχι μόνο στους πελάτες της, αλλά σε όλους!

Στο site της οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Όχι, όμως, μόνο για αυτά, αλλά και για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο!

Ο λόγος για το "Home Sweet Home", μέσω του οποίου κάθε μήνα, ο καθένας έχει την ευκαιρία να κερδίσει πολλά πλούσια δώρα, όπως ηλεκτρικές συσκευές (ρομποτικές σκούπες, κινητά, laptops, tablets, τηλεοράσεις, και άλλα πολλά), που θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη και απολαυστικότερη. Όπως και ένα σπίτι!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, πελάτες ή μη της ZeniΘ, όπως αναφέραμε παραπάνω. Μέχρι τώρα, μέσω του διαγωνισμού "Home Sweet Home", η ZeniΘ έχει μοιράσει σε 280 τυχερούς πλούσια δώρα στις μηνιαίες κληρώσεις και στις 21 Μαρτίου 2022, στην πρώτη μεγάλη κλήρωση που έγινε στο κεντρικό κατάστημα της ZeniΘ στο The Orbit, τυχερή νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπινίκη Βασιλοπούλου από τη Λάρισα.

Η μεγάλη κλήρωση μεταδόθηκε και μέσω Facebook live από τη σελίδα της ZeniΘ, με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη, παρουσία του CEO της εταιρείας Fulvio Siotto, αλλά και του Μάνου Εξαρχουλάκου, Eμπορικού Διευθυντή της ZeniΘ. Η παράδοση του σπιτιού έγινε στην Λάρισα, καθώς ήταν η επιλογή της νικήτριας, παρουσία του κ. Μάνου Εξαρχουλάκου.

Αν θέλεις κι εσύ να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να είσαι ένας από τους τυχερούς, δεν είναι αργά! Το "Home Sweet Home" συνεχίζεται μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2023, για να προσφέρει το δεύτερο ολοκαίνουριο σπίτι, αλλά και πολλά πλούσια δώρα κάθε μήνα!

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ και γίνε εσύ αυτός/αυτή που θα κερδίσει τα κλειδιά για ένα νέο σπίτι!