New beauty addiction!

Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος, η ανάγκη μου για ανανέωση του νεσεσέρ και της περιποίησης του προσώπου μου έρχεται στην επιφάνεια. Η φετινή μου αναζήτηση στους πάγκους των beauty brands σταμάτησε σε αυτό του Tom Ford. Πρόκειται για ένα new entry στην ελληνική αγορά που το περίμενα καιρό και οφείλω να ομολογήσω ότι η αναμονή άξιζε.

Εκεί συνάντησα την Μαρία, την άρτια εκπαιδευμένη Tom Ford beauty expert, η οποία με βοήθησε να γνωρίσω την beauty σειρά του αγαπημένου μου Tom Ford. Τα έντονα χρώματα των lipsticks και των βερνικιών μου τράβηξαν αμέσως το βλέμμα, όπως και η πλήρως εξοπλισμένη σειρά πινέλων του brand. Το highlight της makeup συλλογής, ωστόσο θεωρώ ότι είναι το εξαιρετικό eyebrow pencil που μαζί με το illuminating primer αρκούν για ένα άψογο καθημερινό μακιγιάζ.

Αυτό που μου έκανε επίσης εντύπωση είναι η σειρά περιποίησης Tom Ford. Στηριζόμενα σε μία έξυπνη φόρμουλα, όλα τα προϊόντα έχουν ευεργετικές ιδιότητες κι όχι μόνο αποτελούν την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ αλλά φροντίζουν και την επιδερμίδα. Στόχος της σειράς είναι αυτό που όλες οι γυναίκες αλλά κι εγώ ζητάμε από την περιποίηση του προσώπου μας: αναζωογονημένο, καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Το ήπιο cleanser και οι εξαιρετικές κρέμες για το πρόσωπο αλλά και τα μάτια προσφέρουν ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ το makeup remover αφαιρεί ήπια κι απαλά το μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και χωρίς ίχνος λιπαρότητας, έτοιμη να ενυδατωθεί!

Επισκεφθείτε το αποκλειστικό Tοm Ford Beauty Corner στο Attica στο Golden Hall και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε, όπως εγώ!

P.S.1 Ενθουσιάστηκα με τα βερνίκια! Έχουν τα πιο ωραία Xmas colors που μπορείτε να τα κάνετε δώρο στον εαυτό σας αλλά και στις φίλες σας.

P.S.2 Μην ξεχάσετε να ψεκαστείτε με το Jasmin Rouge με τις μυστηριώδεις νότες γιασεμιού που αποπνέουν γοητεία!