Τα μηνύματα των celebrities για την επίθεση στη Νίκαια

Η καρδιά και οι σκέψεις μας βρίσκονται -δυστυχώς για ακόμη μία φορά, στα θύματα μιας ακόμη παράλογης επίθεσης και στις οικογένειές τους. Με αίμα βάφτηκε η Εθνική γιορτή της Γαλλίας όταν ένα φορτηγό, έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος στη Νίκαια της Γαλλίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 80 και να τραυματιστούν δεκάδες πολίτες.

Ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος και παρακολουθούσε ένα σόου πυροτεχνημάτων για την Εθνική γιορτή της χώρας, την πτώση της Βαστίλης, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω του, σκορπώντας το θάνατο. (διαβάστε περισσότερα για την επίθεση στο koolnews.gr )

Ολόκληρος ο δυτικός κόσμος αμέσως αντέδρασε στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης στους λογαριασμούς τους στο Twitter και στο Instagram. Καθώς το νέο διαδιδόταν, celebrities όπως η Kim Kardashian West, η Madonna, η Priyanka Chopra, και η Reese Whitherspoon εξέφρασαν τη θλίψη τους είτε ποστάροντας φωτογραφίες με τα χρώματα της σημαίας της Γαλλίας, είτε μέσα από το hashtag #PrayForNice.

    I am praying for you France. When u open your eyes and see chaos, we will close our eyes and see harmony. We are with you. — Lady Gaga (@ladygaga) July 15, 2016