ΣΤΙΛ

H τάση που φορούν ήδη οι πιο κομψές Γαλλίδες θα γίνει η αγαπημένη σας αυτή την εποχή


25 Μαρτίου 2020

H τάση που φορούν ήδη οι πιο κομψές Γαλλίδες θα γίνει η αγαπημένη σας αυτή την εποχή

Τις τελευταίες ημέρες, ο καιρός είναι πότε ηλιόλουστος, πότε μουντός. Αυτό σημαίνει ότι για λίγες ημέρες ακόμα θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας πλεκτά tops και cardigans.

Οι Γαλλίδες influencers αποτελούν πάντα έμπνευση, με τα elegant σύνολά τους. Τα French girls έχουν ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα τους γι' αυτά τα πλεκτά κομμάτια, τα οποία επιστρέφουν ανανεωμένα για τη νέα σεζόν. Χρώματα, ιδιαίτερα νήματα σε κεντημένες λεπτομέρειες, κουμπιά και πιο γλυκές αποχρώσεις. Συχνά τα φορούν μόνα τους - κουμπωμένα- ως top.

Τα συνδυάζουν με ψηλόμεσα τζιν που πολλές φορές, είναι cropped και αποκαλύπτουν τους θηλυκούς αστραγάλους, αλλά και υφασμάτινα καρό vichy παντελόνια. Aκόμα μια κομψή επιλογή είναι slip skirt στο ίδιο ή άλλο χρώμα.

Τέλος, ανάλογα την περίσταση, οι Παριζιάνες επιλέγουν τα ανάλογα παπούτσια. Θηλυκά slingback γοβάκια και kitten heels, είτε sneakers, από το αγαπημένο τους brand Veja, ή μποτάκια.

Οι Γαλλίδες, βάζουν τις ιδέες, εσείς βάλτε το αγαπημένο σας ροζ, λιλά, κίτρινο cardigan και όχι μόνο, θα είστε κομψή, αλλά θα εντυπωσιάσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.