To μικρό, αλλά αποκαλυπτικό styling trick από τα 90s - Έχει την έγκριση της Hailey Bieber

To styling trick της Hailey Bieber μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι

Αν κρίνουμε από την πιο πρόσφατη εμφάνιση της Hailey Bieber, φαίνεται ότι ένα ιδιαίτερο styling trick από τα 90s επιστρέφει για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Οι off duty εμφανίσεις των μοντέλων και των Influencers μας δίνουν πάντα ιδέες και έμπνευση και λίγο πολύ προδίδουν ποιες θα είναι οι κυρίαρχες τάσεις!

Η όμορφη Hailey μόλις επιβεβαίωσε με το look της ότι μια μικρή και αποκαλυπτική λεπτομέρεια θα επιστρέψει στο στιλ μας από τα  90s.

Και δεν είναι άλλη από το πουκάμισο με ανοιχτά τα κουμπιά, ένα έξυπνο styling trick.

 

 

 


Φορούσε ένα oversized γκρι σακάκι από το The Frankie Shop, τζιν σε ίσια γραμμή, πέδιλα Femme σε κίτρινο και τσάντα στο ίδιο χρώμα από τον οίκο Bottega Veneta.

Από μέσα ένα λεπτό, πλεκτό cardigan Paris Georgia κουμπωμένο μόνο στο ύψος του στήθους, άφηνε τους κοιλιακούς της σε κοινή θέα. Η Bieber μοιάζει να εμπνεύστηκε το outfit κατευθείαν από τις ντουλάπες της Gwyneth Paltrow και Jennifer Lopez τρεις δεκαετίες πίσω. To φιστικί πουκάμισο της Hailey μας θύμησε έντονα εκείνο της Gwyneth Paltrow από την Donna Karan στην ταινία του 1998 Great Expectations.


Το sexy στιλιστικό τρικ μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Θα το δοκιμάσουμε με τα δικά μας πουκάμισα, φορεμένα με μίνι φούστες ή και jeans.

Δείτε ακόμη: Tα πιο στιλάτα παντελόνια της άνοιξης

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.