Φόρεμα και ankle boots: 7 συνδυασμοί που πρέπει να δοκιμάσετε

Φόρεμα και ankle boots: 7 συνδυασμοί που πρέπει να δοκιμάσετε

Όσο κι αν τα αγαπάμε και δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτά, συχνά κουραζόμαστε να φοράμε τζιν παντελόνια καθημερινά. Μιας και ο καιρός πλέον είναι φθινοπωρινός, η γκαρνταρόμπα αλλάζει και πολλά από τα φορέματα της σεζόν είναι πραγματικός πειρασμός.  Αποφασίσαμε λοιπόν να τα φοράμε συνχότερα και να αντικαταστήσουμε το τζιν μας με ένα εγγυημένα κομψό combo: Το φόρεμα με μποτάκια.

Τα φορέματα και τα ankle boots είναι ένα look ευκολοφόρετο και stylish ενώ φοριέται σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, από το γραφείο, στη βόλτα για shopping, στο ραντεβού και οπουδήποτε αλλού θέλετε. 

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε ποια στιλ μποτάκια καλύτερα με ποια στιλ φορεμάτων. Μην ανησυχείτε - οι πιο στιλάτες fashion influencers  έχουν την απάντηση. Από μίνι φορέματα με φλατ μποτάκια, σε μάξι σιλουέτες με cowboy boots ακολουθούν 9 συνδυασμοί που θα θέλετε να φοράτε ξανά και ξανά.

1. Πλεκτό φόρεμα με ρίγες, δερμάτινο και ankle boots

 

@LUCYWILLIAMS02

2. Φόρεμα σε αποχρώσεις του καφέ και μποτάκια με chunky σόλα

3. Ανοιχτόχρωμο φόρεμα, καρό shacket και μποτάκια με πλατφόρμα

 

 

@ALYSSAINTHECITY

4. Φόρεμα με statement prints και μποτάκια με χρώμα

 

@SLIPINTOSTYLE

 5. Λευκό frock dress και cowboy boots

6. Φορέστε τα μποτάκια σας με καρό φόρεμα

7. Mε floral dress σε εφαρμοστή γραμμή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.