Netflix: 3 σειρές και 1 ταινία που πρέπει να δεις τον Μάιο

Φυσικά και δεν πρέπει να χάσεις τη sci-fi αποτυχία της χρονιάς

Μπορεί να έμοιαζε λες και κράτησε δέκα χρόνια, όμως ο Απρίλη επιτέλους τελειώνει. Έρχονται τόσο ωραία πράγματα -έρχεται καλοκαίρι, έρχεται Eurovision, έρχονται και τέλεια πράγματα στο Netflix.

Παρακάτω, θα βρεις τις σειρές που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον μήνα. Προφανώς και ανάμεσά τους είναι το Bridgerton -και πολύ είχε αργήσει. 

Bridgerton

Ετοίμασε τις άμαξες, πήγαινε ράψουν για τους χορούς και σκέψου καλά τις κινήσεις σου, επειδή η τρίτη σεζόν του Βridgerton έρχεται στις 16 Μάη. Αποκαταστήσαμε τους δύο μεγαλύτερους Μπρίτζερτον και τώρα ήρθε η ώρα του μικρού, του Κόλιν. Ο Κόλιν είναι από πάντα το crush της Πενέλοπι Φέδερινγκτον που, εκτός από κολλητή της αδελφής του, είναι και ο άνθρωπος πίσω από το κατακίτρινο έντυπο της εποχής. Και τώρα, επιτέλους θα δούμε τι θα συμβεί μεταξύ τους.

Μaestro in Blue

Αυτή είναι η διεθνής ονομασία του Maestro, της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που όλοι βλέπαμε πέρσι, που έμαθε στην Gen Z και τους ακόμη μικρότερους τον Κωνσταντίνο Βήτα και μας έκανε όλους να σιγοτραγουδάμε «δικά σου όλα τα άνθη που βλέπω στους δρόμους». Το τέλος της πρώτης σεζόν μας άφησε σε αναμμένα κάρβουνα και ανυπομονούμε να δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Και βγαίνει ίδια μέρα με το Bridgerton.

Bodkin

Εδώ έχουμε μία σειρά μίας σεζόν, βασισμένη όχι σε πραγματικά γεγονότα, αλλά σε μία ιδέα. Βλέπουμε μερικούς podcasters που αποφασίζουν να ταξιδέψουν σε μία ειδυλλιακή πόλη της Ιρλανδίας για να ερευνήσουν υποθέσεις αλλόκοτων εξαφανίσεων που συνέβησαν δεκαετίες πριν. Και ξέρουμε περίπου πώς θα πάει αυτό. Κυκλοφορεί στις 9 Μαΐου.

Atlas

Εδώ έχεις τέλειο υλικό για να γελάσεις τις κακές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές νύχτες. Η νέα ταινία της JLo αναμένεται να γίνει η νέα sci-fi αποτυχία και θα την έχεις δει πριν από όλους. Μία πανέξυπνη data analisi (η Τζένιφερ Λόπεζ) πηγαίνει σε αποστολή στο διάστημα για να αιχμαλωτήσει έν αμυστηριώδες ρομπότ που κάπως συνδέεται με το παρελθόν της. Θα είναι χάλια. Κυκλοφορεί στις 24 Μαΐου.