Αυτά τα πανύψηλα τακούνια είναι στο ραντάρ κάθε ενημερωμένης fashionista

Τα κορίτσια της μόδας λένε πως τα πανύψηλα αυτά τακούνια είναι το νέο It παπούτσι.

Τα παπούτσια It που κοσμούν τα πόδια των πιο ενημερωμένων fashion girls τα τελευταία 2 περίπου χρόνια χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: Flat και flatforms. Από τα loafers του Prada, είτε τα χοντροκομμένα Chelseas του Bottega ή ακόμα και η επιστροφή των UGG, η άνεση ήταν προτεραιότητα όλο το προηγούμενο διάστημα, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη αν σκεφτεί κανεις πόσο χρόνο έχουμε περάσει στους καναπέδες μας το 2020 και το 2021. Ίσως, αυτό αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή τη σεζόν το fashion crowd αποφάσισε ότι θέλει να φορά τα πιο ψηλά τακούνια.

 

Aπό λαμπερό λουστρίνι και σε ένα γοητευτικό φάσμα αποχρώσεων, η πλατφόρμα Tan-Go του οίκου Valentino έχει κατακτήσει  την καρδιά των κοριτσιών της μόδας και μέσα σε ένα λίγες μόλις ημέρες τα είδαμε φορεμένα από τις Emili Sindlev, Camille Charriere και Ellie Delphine. Τα συνδυάζουν από τζιν και μάξι φορέματα μέχρι shorts.

Όπως πάντα, εκεί που πάνε οι trend-setters, οι αγοραστές ακολουθούν και το παπούτσι έχει σχεδόν εξαντληθεί στον ιστότοπο του Net-a-Porter και του Valentino. Είστε αρκετά γενναίες για να ανεβείτε στα επικίνδυνα ύψη της πλατφόρμας Valentino Tan-Go; 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.