8 νέα φορέματα από τα αγαπημένα μας brands φέρνουν την άνοιξη μες στον χειμώνα

Τα ανοιξιάτικα φορέματα που μπορούμε να φορέσουμε από σήμερα κιόλας

Πριν λίγες ημέρες παραγματοποιήθηκε στο Παρίσι η Haute Couture Week. Και ενώ εμείς παίζαμε (ή παλεύαμε) στο χιόνι, οι πιο επιδραστικές γυναίκες της μόδας παρελαύναν στους δρόμους φορώντας τα πιο εντυπωσιακά σύνολα με μοντέρνα και συγχρόνως θηλυκά φορέματα. Αυτή την εποχή το street style από τις fashion weeks έρχεται να μας βγάλει από τα winter blues και τη στιλιστική μονοτονία. 

Την ίδια στιγμή τα αγαπημένα μας brands παρουσιάζουν τις νέες ανοιξιάτικες συλλογές τους σε μια ευτυχή συγκυρία. Kαι τι καλύτερος τρόπος για να αλλάξουμε διάθεση από ένα φόρεμα με ανοιξιάτικη αύρα. Φυσικά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να φορέσουμε αμάνικα ή εξώπλατα sundresses, όμως ορισμένα από τα φορέματα που εντοπίσαμε στις νέες collections μπορούν να φορεθούν από σήμερα κιόλας και, ναι, να φέρουν την άνοιξη στη χειμερινή γκαρνταρόμπα και να μας μεταμορφώσουν σε street style stars.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα συνδυάσετε με το κατάλληλο καλσόν με σχέδιο ή knee high μπότες και να προσθέσετε το αγαπημένο σας ζεστό παλτό.

Ανακαλύψτε τα στην gallery που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.