ΣΤΙΛ SHOPPING

Η εποχή του καλσόν ξεκίνησε: Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά


Μάρθα Κουμπάνη

12 Οκτωβρίου 2021

Η εποχή του καλσόν ξεκίνησε: Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά
Η εποχή του καλσόν ξεκίνησε: Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά

Το καλοκαίρι μπορεί να έφυγε αλλά εσείς μπορείτε ακόμα να συνεχίσετε να φοράτε τις μίνι φούστες και τα φορέματά σας με λίγη βοήθεια από ένα ζευγάρι από τα καλύτερα μαύρα καλσόν.

Ναι, μπορεί να είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα εσώρουχα, αλλά θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ζεστές στις μουντές φθινοπωρινές μέρες, ενώ θα αποκαλύψoυν τα πόδια σας με τον πιο αισθησιακό τρόπο.

jenny.gr

Φέτος τον χειμώνα, οι πιο στιλάτες γυναίκες επιλέγουν το αξεσουάρ που μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση, κοστίζει ελάχιστα και υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σας. Οι influencers επιλέγουν τα πιο ιδιαίτερα καλσόν με prints ή minimal και basic.

Το λευκό έχει επιστρέψει για τα καλά, τα μοτίβα είναι μικρά και επαναλαμβανόμενα και τα καλσόν γίνονται το αγαπημένο αξεσουάρ, ιδανικό για πειραματισμούς σε διαφορετικά outfit. Τα κορίτσια της μόδας τα φορούν με φαινομενικά αταίριαστα, με την πρώτη ματιά κομμάτια, από midi φούστες μέχρι dad sneakers, όμως και πάλι το αποτέλεσμα τις δικαιώνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.