Φορέματα με cut outs: Βρήκαμε τα ωραιότερα του καλοκαιριού

Τα ωραιότερα φορέματα με cut outs έρχονται για να απογειώσουν τα καλοκαιρινά looks

Είτε πρόκειται για ανοίγματα στο πλάι, είτε για ανοιχτή πλάτη, τα cut-out φορέματα είναι ένα στιλ που κυριαρχεί τα τελευταία καλοκαίρια. Το πρόσφατο show του οίκου Gucci, Cosmogonie, με την συλλογή Resort 2022 επιβεβαίωσε, ότι τα cut-outs θα παραμείνουν για μερικές ακόμη σεζόν στο προσκήνιο της μόδας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες για αυτό.

Tα αναπάντεχα και τολμηρά ανοίγματα θα είναι φέτος σε πολλά διαφορετικά ενδύματα, όμως όταν πρόκειται για φορέματα το αποτέλεσμα υπόσχεται απόλυτα σέξι και καλοκαιρινή διάθεση. Τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία που θα αναδείξουν την μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Το trend είναι ιδανικό για αν θέλετε μια εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει όπως για παράδειγμα σε έναν από τους γάμους που είστε καλεσμένες. Επιπλέον οι έντονες, χαρούμενες αποχρώσεις και οι δραματικές λεπτομέρειες όπως βολάν και prints ενισχύουν ακόμα περισσότερο τo  εκρηκτικό summer mood. 

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.