Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο Royal Ascot με ένα look εμπνευσμένο από την Lady D

Photo credits: Getty/Ideal Image

Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο Royal Ascot με ένα look εμπνευσμένο από την Diana

Η Kate Middleton, είναι από τις πιο κομψές royals και γνωρίζει καλά την αξία του κλασικού στιλ. Συχνά εμπνεέται από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana, μητέρα του συζύγου της πρίγκιπα William και επαναδημιουργεί κλασικά και  iconic looks της. Η τελευταία της εμφάνιση στο Royal Ascot την Παρασκευή ήταν μία από αυτές τις φορές. Εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό φόρεμα με πουά από την σχεδιάστρια Alessandra Rich και σε πολλούς θύμισε μια το look της πριγκίπισσας Diana από το 1988.

Επιπλέον, τίμησε την Lady D φορώντας τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια της αείμνηστης πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Το μεταξωτό μακρυμάνικο φόρεμα της Middleton είχε ψηλό λαιμό, puffy sleeves και ένα εντυπωσιακό βολάν στους ώμους με 80s διάθεση.

Ενώ η Diana είχε επιλέξει ένα πουά καπέλο και ασπρόμαυρα polka dots για την έξοδό της στο Royal Ascot, oι μικροσκοπικές βούλες στο φόρεμα της Kate είχαν καφέ χρώμα. Έτσι το συνδύασε με σουέτ σοκολατί γόβες του Gianvito Rossi και ένα ασορτί clutch. Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα κομψό updo, επιδεικνύοντας τα σκουλαρίκια της Diana, τα οποία είχε φορέσει ξανά στα βραβεία BAFTA του 2019 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.