Tα ωραιότερα bikinis του καλοκαιριού είναι η απάντησή μας στον καύσωνα

Tα ωραιότερα bikinis του καλοκαιριού

Oι επισκέψεις στην παραλία γίνονται όλο και πιο συχνές, ειδικά τις ημέρες του καύσωνα. Συνήθως επιλέγουμε ολόσωμα ή πολύ κλασικά σχέδια για τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία. Αν ωστόσο αισθάνεστε έτοιμες για τολμηρά bikinis εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα για φέτος το καλοκαίρι.

bikinis του φετινού καλοκαιριού χρωματίζονται με 70s αποχρώσεις και ζωηρά groovy μοτίβα, είναι Y2K και cool, έχουν ιδιαίτερες υφές. Από την μία λοιπόν έχουμε statement σχέδια με ανατρεπτικά color combos και από την άλλη γήινους τόνους και μινιμαλιστικά σχέδια, που θέτουν την άνεση σε προτεραιότητα, ακόμα και μαγιό που θυμίζουν shapewear, με το brand της Kim Kardashian, SKIMS να εισέρχεται φέτος στην swimwear αγορά.Ένα άλλο λανσάρισμα που έκανε αίσθηση και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των φετινών bikini trends είναι η συνεργασία της Gigi Hadid με τo Frankie's Bikinis σε μια girly -sexy συλλογή.

Tην ίδια στιγμή το φαινόμενο Υ2Κ trend παραμένει ισχυρό, ενώ το απόλυτο print του 2022, οι πεταλούδες στολίζουν τώρα τα πιο μικροσκοπικά μαγιό. Κάπως έτσι η Emily Ratajkowski έρχεται να προστεθεί στις stars που αποθεώνουν το Butterfly Effect της μόδας, τοποθετώντας πεταλούδες στα μαγιό της συλλογής της, Inamorata.

Εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά μπικίνι της αγοράς για να διαλέξετε αυτό που θα σας συντροφεύει στις διακοπές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.